Sesongrapport fr Trio Husnes 2003

Trio G09 Husnes, lagbilete fr Husnes Cup. Foto: Helge Sunde.

Sesongen 2012 er no tilbakelagt og laget er ferdig med siste sesongen der dei flotte rammene rundt seriehelgane er arenaen for kampavvikling. Det vert litt rart for laget g over til spele med fleire spelarar p banen og ein banestrrelse som vert noko strre.

Lars kastar ut under innecupen 2.pskedag.

P laget er det gutar fr Husnes. Nytt av ret er at nokre gutar fr Sunde har vore med laget p treningane vre. Dette har fungert godt. Treningane starta med innetreningar p Sunde. Her var Svein Jarle Mo behjelpeleg med skaffe oss treningstid og det vart svrt godt motteke av gutane. (Oss vaksne ogs, takk skal du ha.)

Laget har ellers trent kvar tirsdag p Kvednabekkjen, no i haust prvde me oss i tillegg med fredagstreningar. Det var ikkje like vellykka og treningsframmte var heller labert.

Mads p farten under miniputtcupen p Kvednabekkjen.

Laget har delteke p samtlege cupar som er arrangert i Kvinnherad i r. Me deler gruppa i 2 slik at alle gutane skal f s mykje speletid som mogeleg. Dette har fungert bra, men laget er avhengig av at neste alle spelarane stiller for klare dette. Det er diverre ikkje alltid slik at alle har anledning til det d cupane er i helgar og familiane har andre ting dei ogs skal vere med p.

Sportsleg har laget hatt ei flott utvikling sidan me starta med treningar i 1.klasse. Treningane er bygd opp rundt teknikk og spel. Ser no etter 3 r at dette ber litt frukter. Det medfrer at velsane kan verte litt meir avanserte.

P cupane har laga vorte miksa fr cup til cup slik at alle skal f spele med alle. Dette er eit ml, men det er ikkje heilt enkelt f dette til 100%. Inntrykket er likevel at gutane er stort sett forngde med denne rulleringsordninga. Resultata har vore svrt gode og gutane framstr pr.i dag som blant dei beste i sin rsklasse i Kvinnherad. Dette resulterer i at laga har vunne dei fleste av kampane sin. Dette er me kjempestolte av.

Dei som har spelt p laget i r er: dne Hjelmeland Bruvik, Hvard Hjelmeland Bruvik, Jacob Hellevik Lie, Brynjar Vigrestad, Andreas Bru Sele, Mads Seljestad Petterson, Stian Martniussen Vgenes, Nicolas Aasen Pedersen, Sondre Hansen Kvernenes, Vetle Aarre Aleksandersen, Lars kre Hauge og Erlend Tharaldsen Nissestad.

P vegne av trenarane s vil eg takke for 2012 sesongen og nskjer alle saman ei God Jul og eit Godt Nyttr og hpar at alle vert med vidare til neste r.

Sportsleg helsing,

Roald Vigrestad og Eivind Nissestad

Bretta opp ermene
Les meir [20.08.2019]
Vindafjord-jentene vann Fair play-prisen
Les meir [18.08.2019]
Har du lyst begynne med friidrett?
Takk for hjelpa!
Friidrett: Resultater seriestemne 14.august 2019