rsrapport IL Trio Turn 2012

Stor aktivitet i turngruppa: Her fr foreldre-barn-gruppa p Valen.

2012 har vore eit aktivt r for turngruppa, med 181 medlemmer fordelt p 10 parti. Meir eller mindre heile styret er nytt av i r, og me har fleire nye instruktrar.

Det tek tid setje seg inn i alle oppgvene som m gjerast for at ei s stor gruppe skal fungere bra, men dette har me ftt godt til, meiner eg. Det er engasjerte og flinke instruktrar som stiller opp kvar veke og trener borna og ungdomane, og det er handlekraftige folk i styret.

Slik ser gruppene ut i r:

Husnes

Foreldre-born for born f. 20009 - 2010

Kjersti Sund og Kristine Rrvik som instruktrar

(dette partiet fr ny, men erfaren instruktr fr januar av)

Kjersti Sund og Kristine Rrvik som instruktrar

Brita Alms Salomonsen som instruktr

Dette partiet vart starta opp pga at det vart fullt p gymleik partia bde p Husnes og p Valen. Ogs dette partiet vart straks fullt .

Dans 5 - 8 klasse.

Med Aleksandra Sanden som instruktr, og Ingvild Olderkjr som foreldre kontakt.

Tumbeling 13 - 18 r

Dette er eit heilt nytt parti for turngruppa. Erlend Abelsen er initiativtakar og instruktr for dette partiet. Erlend er ein heimatt flyttande kvinnhering som har erfaring fr turn bde fr Tertnes i Bergen og Stryn, der han var med og starta parti.

Tumbling har blitt s populrt at 30 ungdommar er med p treningane. Erlend har hatt opplring med Daniel Horne, som no er med og assisterer. Sjekk ut Husnes Tumbling p Youtube.

Sunde

Idrettens grunnstige for 1 - 2 klasse

Anneli Rnstad tok initiativ til dette partiet, og starta opp samman med Enny Helen Bendiksen og Miriam Hartveit. Anneli er fysioterapeut og har trenarkurs.

Valen

Foreldre-born f. 2009 - 2010

Wenke Anfinnsen som instruktr

Beathe Ingvaldsen Hydal

Turn 1 - 2 klasse

Anita Borgen Vgen og Trine Mai Opsanger

Turn 3 - 4 klasse

Beathe Ingvaldsen Hydal

Turngruppa har vore heldig med ha fleire erfarne instruktrar, som har helde det gande i fleire r. Det er svrt viktig for at gruppa skal vera stabil og halde oppe eit godt tilbod.

Rutineendringar

Tidlegare har turngruppa hatt innmelding og dermed ogs innbetaling kvart halvr. Dette har frt til mykje arbeid for instruktrane med innsamling av pengar og fring av lister. Nytt av i r er difor at ein melder seg inn p det aktuelle partiet for eit heilt (skule) r ved oppstart hausten.

Ei anna endring turngruppa har vedteke er at pmelding til dei aktuelle partia skal gjerast via e-mail, og leiar tek seg av dette. Bakgrunnen er den store pgongen som har vore, og mange born og foreldre som vart skuffa over ikkje f plass nr dei allereie var mtt opp.

konomi

Turngruppa har ftt ny kasserar, Linda Skjellevik. Skjellevik leverte halvrs rekneskap for Turngruppa, der saldoen var kr 94527,- 27.08.12.

Gruppa jobbar med f inn gode rutinar for kunne fre eit oversiktleg reknskap.

Leiar i turngruppa skte konomisk stnad hj Kvinnherad Energi og Ungdomens kommunestyre til eit kostbart aparat som turngruppa hadde vedteke kjpe, for oppstart av Tumbeling partiet. Airtracken kosta kr. 35603,- toll.

Sponsorsttte

Kvinnherad Energi kr. 30.000,-

Ungdommens kommunestyrekr. 14.500,-

I tillegg til dette, samt medlemspengar, har turngruppa ftt inntekt fr den rlege juleoppvisninga med utlodning. Det vart seld lodd for ca kr. 40000,-. Det var d handla inn nokre gevinstar, men dei fleste gevinstane var gver. Reknskapet vil vise den faktiske inntekta.

Juleoppvisninga

Den rlege juleoppvisninga fann stad sndag 02. desember for fullsett tribune i Husneshallen. Det er frste ret juleoppvisninga var i Husneshallen, og det var eit godt eigna lokale for denne oppvisninga. Turnerane hadde betre plass bde under opptreden og medan dei venta, samt at tilskoderane sg oppvisninga betre, enn tidlegare nr det var i gymsalen p Undarheim. Turngruppa er rett og slett blitt for stor til samlast alle der.

Alle parti hadde oppvisning og etterp var det kaker, brus og kaffi i kantina p vidaregande. Trekkinga av basaren vart ogs gjort denne kvelden, men vart litt forsinka slik at gevinstane har blitt distribuert rundt etterp.

Juleoppvisninga vart eit bra arrangement, med dyktige folk som arrangerte.

Anna aktivitet i gruppa

Fr oppstart i haust hadde Erlend Abelsen eit ettermiddagskurs med dei andre instruktrane, der dei gjekk gjennom ulike velsar bde ift oppvarming, hopp og anna. Samt litt idemyldring mellom instruktrane.

Gruppa har hatt fleire mter i r, der me har planlagt oppstarten i haust, evaluert oppstaren i haust, evaluert og evt endra ulike rutinar og planlagt juleavslutninga. Gruppa bestr av utelukkande kjekke folk og det er god stemning p mta :)

Anne Margrethe M Vangsnes

IL TRIOTurngruppa

Bretta opp ermene
Les meir [20.08.2019]
Vindafjord-jentene vann Fair play-prisen
Les meir [18.08.2019]
Har du lyst begynne med friidrett?
Takk for hjelpa!
Friidrett: Resultater seriestemne 14.august 2019