rsmelding: Trio G16

Trio G16-2 sesongen 2012. Her p Regy Cup. Foto: Are Ulseth.

Ogs dette ret har vi klart ha med nok spelarar til mnstre to lag i serien. Ei gruppe p vel 30 gutar d vi starta og 24 aktive ved utgangen av sesongen. Sportsleg har vi hatt stor aktivitet med ca 150 treningar og resultatmessig har vi gjort det veldig bra. Totalt har laga vre vunne 20 av 27 seriekampar med ein forrykande mlskilnad p 166-50.

Trio G16-1 sesongen 2012. Foto: Helge Sunde.

'

Sesongen starta med dei faste innecupane, med 4 lag p Zinken Cup i Odda og heile 5 lag i vr eigen Trio Cup i Husneshallen. Dei to 96-laga vre fekk kvart sitt finaletap i desse cupane.

Best treningsframmte: Olav Kvandal Myklebust.

'

Treningsmessig har vi hatt eit godt r med Kjell Magnar Eide som hovudtrenar for frstelaget, Lars Martin Kambe for andrelaget, samt Are Ulseth som medtrenar og oppmann for begge laga. Frstelaget har hatt 120 treningar, 10 i snitt pr mnad. Olav K. Myklebust har vore p alle utanom to! P mndagane har vi trent felles med begge lag. Stadig fleire 97-arar har ogs trent med frstelaget og nr 10 spelarar har ogs trent fast med junior. Slik sett har det for dei ivrigaste vore rd trene bortimot kvar einaste dag. Og vi har ogs gjeve hospiteringstilbod til ei handfull 14-ringar.

Toppscorar Trio 2: Audun Kvandal Kambe.

Ogs kamptilbodet har vore raust, Andreas Thorkildsen er den som har flest opptredenar i Triodrakt, 45 i talet for gutelag, junior og A-lag. Separat for gutelaget er det Olav K. Myklebust som har flest kampar (22), medan Martin Veastad vart toppscorar med 30 ml (trass i kragebeinsbrot i vrsesongen). For Trio 2 har Adrian Hope Berntsen, smund Herskedal og Hugne Eik Sjo flest kampar (alle 13), medan Audun Kvandal Kambe vart toppscorar med 22 ml.

Toppscorar: Martin Veastad.

Trio G16-1 var pmeldt i 2.divisjon og vi mtte der 7 andre lag i fr Sunnhordland. Desse klarte ikkje by oss meir motstand enn av vi gjekk gjennom vrsesongen utan poengtap og med overlegne 52-6 i mlskilnad. Det betydde at vi var kvalifisert for ete kirsebr med dei strste i 1.divisjon i haustsesongen. Dette takka vi likevel nei til, etter ei heilskapeleg vurdering for klubben. Dette ville betydd helgekampar, og brorparten av spelarane har gjennom heile sesongen ogs vore sterkt involvert i spel for G19.

Fast innslag p A-laget: Nils Olav Hauge.

Etter kvart har fleire ogs vorte aktuelle for A-laget. Heile 5 stk har ftt speletid der, og bde Nils Olav Hauge og Lars Bernhard Heggy har spelt seg inn p laget. I tillegg flytta nokre vekk p skule i haust, slik at det var grunn for vente at vi ikkje ville ha fullt lag tilgjengeleg i alle gutekampane. Likevel vann vi ogs haustserien greit, med 5-1-1 og 34-10 i ml. Med det vart det ogs kretssluttspel mot to andre avdelingsvinnarar i haust. Her vart det andreplass, etter tap for Nest-Sotra og siger mot Austevoll.

Ein av dei med strst framgang i haust: Eivind Tufta Saghaug.

Elles deltok laget p Norway Cup i sommar. Her fekk vi brynt oss p srs sterk motstand og mtte ta til takke med 3.plass og B-sluttspel etter innleiande, trass i ein rsterk 9-0-siger i frste kamp. Ogs i sluttspelet var vi uheldige med tff motstand, d komande vinnar, Ballerup-Skovlunde fr Danmark, knepent slo oss ut tidleg. Litt surt, d vi sg eit par lag vi er klrt betre enn g langt i sluttspelet. Men like fullt ein kjempetur og eit minne for livet for bde gutar og leiarar. Seinhaustes deltok vi ogs p Haugesund Sparebank Cup. I kamp med mange sterke lag tok vi ein flott tredjeplass.

Vemund L. Grnstl har delteke p heile 6 cupar i r!

Andrelaget spelte i 3.divisjon og fekk diverre eit litt for skrint puljeoppsett av fotballkretsen. Med tilnrma reint 15-rslag hevda vi oss likevel godt mot betydeleg eldre motstandarar og ein 3.plass i serien skal vi vera ngde med nr vi veit at vi spelte jamnt ogs med dei to beste laga. Berre marginar og fysikken gjorde at vi ikkje slo desse ogs. Totalt endte det med 8 sigrar, 5 tap og 80-35 i mlscore. Veldig kjekt sj at mange har teke store steg gjennom sesongen og det lovar godt for neste r. Trio 2 deltok p Regy Cup i Haugesund i haust og her rauk vi ut i semifinale p straffekonk, etter teke full pott i gruppespelet og ha gtt gjennom heile turneringa utan baklengsml.

Forsvarssjef neste r: Vidar Kaldestad Buhl.

Ved utgangen av sesongen er vi 24 spelarar i rgangane 96-97. Dei eldste gr no over i juniorklassen. Vonleg fortsetjer flest mogleg der. Resten blir neste sesong siste rs gutespelarar og med ein talrik 98-rgang og eit samarbeid med Halsny, vil vi ha om lag 45 spelarar rutte med p G16-niv neste r. Det ser difor ut til at vi vil stille med heile 3 lag! Vi satsar p f til eit godt tilbod, og med det sikre stor nok breidde til oppretthalde juniorlag i ra som kjem.

George Onasaka leikar seg og slr tunnell p ein Fitjarbu.

.

Kaptein Nils Olav Hauge har overtaket mot Solid.

.

Lars Bernhard Heggy stormar ifr ein Stordspelar.

Mlfeiring p Norway Cup.

.

Daniel vsteb p farten mot Trott.

.

Espen Bakke Handeland og Roger Pedersen Kabbe ryddar opp mot Bmlo.

.

Trenar Kjell Magnar Eide rettar p sakene i pausen mot Rosendal (siger 7-1).

.

Kjappe Andreas Thorkildsen er ikkje s lett henge p.

.

Lagbilete etter 9-0 over Rindal i Norway Cup-debuten.

Bretta opp ermene
Les meir [20.08.2019]
Vindafjord-jentene vann Fair play-prisen
Les meir [18.08.2019]
Har du lyst begynne med friidrett?
Takk for hjelpa!
Friidrett: Resultater seriestemne 14.august 2019