rsmelding: Trio G13

2012 var frste ret med 11arfotball for denne gjengen. Overgangen fra 7arfotball har gtt over all forventning. Her er rsrapport fr trenarane.

For kunne stille lag i denne klassen, har me hospitert 5 spillere fra 2000-gjengen fr Valen og Sunde. Dette har fungert glimrande og dei har glidd rett inn i laget. Denne sesongen har me trenarane ikkje fokusert p resultat, men p spele ball gjenom alle lagdelar og utvikle ferdighetene til spelarane.

Me har vore vitne til alt fra mindre gode kampar til meget gode kampar. D har det vore bde trst og feiring med kaker som ivrige foreldre stillre med til kvar heimekamp. Det har vore kjekt, og hpar det fortsetter neste sesong!?

Me deltok og p Regy Cup i Haugesund. Der spelte me 4 kamper. Sjlv om me klarte bare 1 uavgjort, s va me klart beste laget i 3 av 4 kampar. Gutane fekk og skryt av trenarane til 2 av motstandarlaga for fin fotball. Cupen vart avslutta med nokre timer med bowling og airhockey, kor bde foreldre, spelarar og trenarar koste seg.

Humret er stort sett p topp, og me fler me e blitt ein god kameratgjeng. Odd Henning vil fortsette som trenar neste sesong, og vil f hjelp av Hvar Karlsen og A-lagsspelar Henrik Lgreid Rssland nr da m vera ndvendig :)

P tampen vil me nevne at p slutten av sesongen fekk me nytt draktsett, med nummer p ryggen. Detta vert sponsa av Kvinnherad Elektro A/S. Og stor skryt til Ordin Johnsen og Hege Beate Sterb, som hadde kvar sin halvdel av sesongen som oppmann/dame. Dke gjorde jobben vr enkel! (Hege har sagt seg villig til fortsette neste sesong.)

- Trenarar Odd Henning Saghaug & Hvar Karlsen

Bretta opp ermene
Les meir [20.08.2019]
Vindafjord-jentene vann Fair play-prisen
Les meir [18.08.2019]
Har du lyst begynne med friidrett?
Takk for hjelpa!
Friidrett: Resultater seriestemne 14.august 2019