rsrapport: Trio G12 Sunde/Valen

Lagbilete av Trio G12 Sunde/Valen fr Husnes Cup 2012. Bak fr venstre Rasmus Eik Sjo, Nikolai Mayer, Vebjrn Holmedal, Hvard Vgen, Sander Eik Vevik, Ruben Saug. Framme fr venstre: Erik Voster Solberg, Henning Solheim, Preben Rd Heimvik, Oliver Lygresten, Tommy Heimvik. Foto: Helge Sunde.

Trenar Bjarte Solheim kan melde at Trio G12 Sunde/Valen har hatt ein fin siste sesong i barnefotballen, fr dei no tek steget opp p 11ar og ungdomsfotball.

Toppscorar Hvard Vgen.

Trio G12 Sunde/Valen har hatt nok ein fin sesong. Laget har dei siste ra hatt ein fin stamme p elleve spelarar fr Utker, Sandvoll, Valen og Sunde. Gutane er flinke til stille p trening heile ret og samhaldet i laget er srs godt. Ser aldri at nokon gr leine eller vert haldes utanfor gruppa.

Laget har i r spelt i gruppe Kvinnherad/Hardanger, siste ret med 7arfotball. Dette er ei gruppe som gjev f sportslege utfordringar, men gutane har likevel sttt p og tatt motstanden serist. Problemet er at det til tider gr litt for lett s dei blir vant til vinne med et for lav intensitet. Noko som igjen frer til usikkerhet nr dei mter bedre motstand.

Stor framgang gjennom sesongen: Oliver Lygresten.

Dette var klubben klar over fr sesongen, s det blei gjeve klarsignal om at me kunne stille p tre cuper i r. S fr sesongen deltok me p Bendit Cup, s Voss Cup fr ferien og Husnes cup etter ferien. Her har me ftt mte betre motstand, og gode sportlege utfordringer. Vi tapte mot Trott og Djerv 1919 p Husnes Cup. Trott var me bedre enn og hadde uflaks, Djerv 1919 var et toppa lag som me spelte jamnt med. Me har elles sltt lag som Nore Neset (som er vant vinne mykje i Bergen), Varegg, Fana, Minde, Stord og Djerv 1919(2).

P HTF-team: Erik Voster Solberg.

Laget har spelt 23 kamper , vunne 20, 1 uavgjort og 2 tap. Mlforskjellen er p sterke 190-41. Hvard Vgen er rets toppscorer med 30. Henning Solheim str med flest mlgjevande pasninger med 50(!) Erik Solberg kom inn p HTF-team, men valgte etter en stund takke nei av ulike rsaker.

Trenane Bjarte og Kjell Arne vil takke spelarane for et fint r med fin adferd og fine sportslege resultat. Me vil og takke foreldra som alltid stiller p kamp, heime som borte. Kjekt vere trenar med s stort foreldreengasjemang.

50 mlgjevande pasningar fr Henning Solheim denne sesongen, sl den!

- Bjarte Solheim og Kjell Arne Vgen

Bretta opp ermene
Les meir [20.08.2019]
Vindafjord-jentene vann Fair play-prisen
Les meir [18.08.2019]
Har du lyst begynne med friidrett?
Takk for hjelpa!
Friidrett: Resultater seriestemne 14.august 2019