Volleyball : Heimekamp for 1.divisjon laurdag mot langveisfarande gjester

Laurdag kl.1400 spelar 1.divisjon heimekamp mot KSIL.

Gjestene kjem fr Myre i Vesterlen, dette er d nok bortelaget med lengst reisevei som har kommet til Husneshallen p mange r.

Sjlv om Myre er ein relativt liten stad er ksil eit lag som held svrt hgt niv. Klubben har over mange r vore heilt i toppen i juniorklassane i NM, fr denne sesongen rykka dei og opp i 1.divisjon med seniorlaget.

Av spelarar merka seg i denne kampen er sstrene Ragni og Marianne Steen Knudsen. Ragni (fdt 1995) er ein angrepsspelar som trass sin unge alder allerede har vore p samling med seniorlandslaget, Marianne er kanskje den beste angrepsspelaren i 1.divisjon.

Triodamene m unnvera Trine Sundfjord idenne kampen, men stiller ellers med full tropp. Laget har trent jamnt gjennom romjula og br vera godt rusta til denne kampen. I forrige heimekamp mot OSI leverte laget ein meget god kamp sjlv om det ikkje vart poeng i den kampen. Nkkelen i laurdagens kamp blir hindra at den beste angrepsspelaren til ksil fr dominera for mykje, samt f strukturen og intensiteten i eige spel opp mot det beste laget kan prestere. Klarer ein dette er det gode muligheter for poeng i denne kampen.

Me oppmodar publikum om mta opp for sj god volleyball og sttta damene vre!

Til topps i Pingvinlekene
Les meir [18.02.2019]
rsmte i IL Trio 2018
Les meir [13.02.2019]
Kjekk cupdag for G13
Les meir [10.02.2019]
Kampoppsett Trio Cup 2019
Les meir [03.02.2019]
rsmte i Fotballgruppa.
Les meir [22.01.2019]
I gang med innesesongen
Les meir [21.01.2019]
Trio J15 heilt til topps i Bergen Fotballfestival!
Les meir [20.01.2019]
Innkalling til rsmte i Trio