Volleyball : Heimekamp for 1.divisjon laurdag mot langveisfarande gjester

Laurdag kl.1400 spelar 1.divisjon heimekamp mot KSIL.

Gjestene kjem fr Myre i Vesterlen, dette er d nok bortelaget med lengst reisevei som har kommet til Husneshallen p mange r.

Sjlv om Myre er ein relativt liten stad er ksil eit lag som held svrt hgt niv. Klubben har over mange r vore heilt i toppen i juniorklassane i NM, fr denne sesongen rykka dei og opp i 1.divisjon med seniorlaget.

Av spelarar merka seg i denne kampen er sstrene Ragni og Marianne Steen Knudsen. Ragni (fdt 1995) er ein angrepsspelar som trass sin unge alder allerede har vore p samling med seniorlandslaget, Marianne er kanskje den beste angrepsspelaren i 1.divisjon.

Triodamene m unnvera Trine Sundfjord idenne kampen, men stiller ellers med full tropp. Laget har trent jamnt gjennom romjula og br vera godt rusta til denne kampen. I forrige heimekamp mot OSI leverte laget ein meget god kamp sjlv om det ikkje vart poeng i den kampen. Nkkelen i laurdagens kamp blir hindra at den beste angrepsspelaren til ksil fr dominera for mykje, samt f strukturen og intensiteten i eige spel opp mot det beste laget kan prestere. Klarer ein dette er det gode muligheter for poeng i denne kampen.

Me oppmodar publikum om mta opp for sj god volleyball og sttta damene vre!

Tendensar lenge, men stortap til slutt
Les meir [16.05.2019]
Daft mot erkerivalen
Les meir [13.05.2019]
J15 tok poeng fr serieleiar Kopervik!
Friidrett: Karabinlekene 2019
Tff kamp p Sotra