rsmelding: Trio G11 (2001)

Trio G11 p Husnes Cup. Foto: Helge Sunde.

Her er rsrapport fr trenar Otto Byrknes og frsters lillegutar.

Vi har hatt ein bra sesong der vi starta med uavgjort mot Rosendal, som var et sterkt resultat og ein god kamp av oss. Deretter har vi variert ganske mykje i prestasjonane med bde store seiere og tap, men insatsen og frammte har vore upklageleg. Laget avslutta sesongen med to kamper i Odda i fleire minusgrader der vi tapte den frste og vant den siste kampen med godt spel.

I tilegg til serien har vi deltatt p Husnes Cup, der vi spelte veldig god fotball og hadde mange gode prestasjoner. Alt i alt ein god sesong med framgang for alle spelarane og selflgelig mest framgang p dei som var p flest treninger.

Dei som var med p laget:

Vegar Teigen, Simen Hellevik Lie, Vegard Sund Vrdal, Tormod Sund Vrdal, Ole Martin Byrknes, Jonas Teigen, Mathias Gjelseng, Sander Dolonen Martiniussen, Julian August Miljeteig, Atle Kaldestad Buhl, Eivind S. Andreassen, Edvin Vgen Bjrgvik.

Trenarar har vore: Even Teigen og Otto Byrknes, og p slutten var og Are Ulseth med. Oppmenn var Christin Sund og Ida Dolonen Martiniussen.

Bretta opp ermene
Les meir [20.08.2019]
Vindafjord-jentene vann Fair play-prisen
Les meir [18.08.2019]
Har du lyst begynne med friidrett?
Takk for hjelpa!
Friidrett: Resultater seriestemne 14.august 2019