rsmelding fr A-laget

Trio sitt A-lag i 2012-sesongen. Foto: Helge Sunde.

Her er A-lagstrenar Eivind Nissestad si oppsummering av 2012-sesongen.

Treningane i 2012 sesongen starta 7/1-12 og vart avslutta med siste trening 18/10-12. I den perioden s vart det gjennomfrt 103 treningar og 38 kampar. Den som hadde flest treningar var smund Voster med akseptable 91. Vidare flgjer Andreas Ryrvik med 87 og Roger Ekeland med 72 treningar. Det m d nevnast at Roger spelte for Stord i haussesongen.

Tredje beste frammte for Roger Ekeland, trass i overgang til Stord.

Treningane vart bygd opp p ein litt anna mte enn det som spelarane var vant med fr dei foregande sesongane. Det vart lagt meir vekt p kondisjonstrening og spelarane sprang meir enn tidlegare. Dette tok spelarane bra, det var noko klaging, men gjennomfringa var god. Me hadde reine treningar med berre kondisjon. Der gjekk turen til Sunde i langintervall, 3 lp a 10 min. Dette trur eg gjorde oss godt rusta til kampane som kom. Me sg ogs at me hadde ork til gjennomfre kampane p ein god mte.

Mats Paulsen p farten mot Smrs.

Frste treningskampen var mot Odda 14/1 heime p Kvednabekkjen. Me var spente p korleis dette skulle g d Odda tradisjonelt har vore eit lag me har spelt ganske jevnt med. Me vann 4-0 i ein bra gjennomfrt kamp. Laget vart pmeldt i vintercupen til Skjold og her gjorde me det svrt bra. Me kom heilt til bronsefinale, der det vart tap mot eit godt FKH 2-lag. 2-0-siger borte mot 3.divisjonslaget Avaldsnes var elles solid.

Totalt spelte laget 14 treningskampar. 9 sigrar, 3 uavgjort og 2 tap. Mlforskjellen i desse kampane vart p 55-23. Me kan trygt seie at me hadde ein flott forsesong resultatmessig. Det som var strste utfordringa var nok det litt ujevne treningsframmte. Med alle p trening, var det svrt bra, men jobb og anna medfrte treningar med litt for lite folk.

Me prvde ogs innarbeide ein nye spelestil. Eg hadde eit nskje om at laget skulle spele 4-4-2 med fokus p opp-tilbake-gjennom. Dette arbeidde laget med i heile sesongen og eg meiner at laget utvikla seg positivt i retning av f dette til. vingane p trening er tenkt bygd opp slik at dette elementet vert ein raud trd i alle velsane..

Sesongen starta lrdag 14/4 heime mot Smrs. Denne kampen enda 0-0 og det var eit litt overraskande resultat med tanke p at det var det frste 0-0-resultatet til Trio p 110 kampar og nesten 5 r! Om det vart lite ml i den frste kampen, var ikkje det tilfelle i kamp nr.2. Her var Solid sltt ganske s ettertrykkeleg med 8-3. Gjennom sesongen spelte A-laget 24 kampar, me vann 15, spelte 3 uavgjort og tapte 6. Mlforskjellen vart p 72-42 og 48 poeng. Me vart nr 3 i 4 div. og det meiner eg at me alle saman har god grunn til vere svrt godt forngd med. For dei som er spesielt interessert i statistikkar, s ligg dette flott statistikkar p heimesida til Trio.

Kaptein Ronny Hamre er blant dei mest sentrale p laget.

Konklusjonen p sesongen 2012 sett med mine auge er at alle i Trio br vre ngde med det resultatet som me oppndde med A-laget. Me har hatt utfordringar med f spelarar i periodar, me har ftt skader p sentrale spelarar og det er aldri gunstig. Me har vore heldige med dei spelarane me har klart knytta til oss i lpet av sesongen. Her kan me nevne Espen Tufta Saghaug, som valgte komme heim fr FKH. Me fekk heim att Ronny Hamre fr Stord og det har vore umteleg viktigt for laget. Me fekke ein viktig brikke p plass d Frank Mehl valgte spele fotball i ytre luten.

Nils Olav Hauge (16) fekk 11 A-kampar. Neste sesong spelar han i Vard.

Me fekk p plass mykje rutine nr Lars Johan Myklebust valgte Trio framfor fortsetje i Rosendal. I tillegg til dette s kom Endre Eide heim og spelte haustsesongen i modeklubben.

'

Me fekk ogs stifte bekjentskap med nokre unge gutar fr eigne rekker. Sander S. Lillesletten, George Onasaka, Lars Bernhard Heggy, Nils Olav Hauge og Andreas Thorkildsen heldt alle G16-alder. Dette viser at det gror godt i klubben og det er veldig positivt.

Roger Ekeland vart ogs toppscorar med 14 ml p halv sesong.

Avslutningsvis vil eg takke alle som har stilt opp og hjulpe oss med det arbeidet det er drive eit A-lag p dette nivet. Me har folk som arrangerer heimekampane, sel billettar, str i kiosken og andre oppgver.  Det er heller ikkje til legge skjul p at me som held p med dette tykkjer det er kjekt at me klarer samle 80-100 publikummarar p alle heimekampane vre. Det er kjekkare spele kampar nr det er publikum p tribunen enn nr den er nesten tom. Eg vil takka alle for sesongen 2012 og hpet er at me ser alle att i 2013. Mlet m vere fortsetje den sportslege framgangen, slik at me kan f mange koselege stunder i 2013 ogs.

Med sportsleg helsing,

A-lagstrenar Eivind Nissestad

Bretta opp ermene
Les meir [20.08.2019]
Vindafjord-jentene vann Fair play-prisen
Les meir [18.08.2019]
Har du lyst begynne med friidrett?
Takk for hjelpa!
Friidrett: Resultater seriestemne 14.august 2019