rsmelding Trio Sunde Mix 2003-04

God stemning etter premiering p cupen i Rosendal.

Her er oppsummering fr trenarane Kjell ge og Bjrnar. Ein pikant liten detalj er at rapporten er sendt i fr Kina!

...og resten av gjengen.

Trio Sunde mix 03/04 har deltatt i alle lokale cupar i ret som har gtt. Det har blitt oppturar og nedturar, men aldri eit surt ansikt hos nokon. Spelegleda er stor hos alle.

'
Spelarstallen har vore jamn. Nokre har begynt og nokre har slutta. N er det berre gutar att, men dette kan fort endra seg.

Me har alltid greidd mnstra 2 lag til cup'ane. Nr begge trenarane nokre gangar har vore opptatt med arbeid, har flinke og interesserte foreldre steppa inn og tatt over treningar og cupar. Dette er flott for bde trenarar og spelarar.

'

Samarbeidet til foreldra m seiast vera bra. Me har hatt mte med foreldra der alle har ftt lufta meiningane sine ang treningar, cupar og laginndelingar. Trio/Are har og bidratt p ein flott mte p detta punktet.

Liv i tffetoget p Husnes Cup.

Den sportlege framgangen har vore flott hos alle. No e lagspelet begynna sl rot skikkelig. Detta visar igjen p treningane der det er mykje fint spel med masse ml og moro. Spelarane e og snille og visar omsorg for kvarandre. Mobbing/plaging er ikkje eksisterande.

Til slutt m me nemna at det gode samarbeidet til Trio Husnes i same rsklasse er noko me set pris p. Eivind er ein raus kar som fortjener ein takk.

Trenarane seier takk for ret som gjekk.

Mvh,
Bjrnar Skogseth og Kjell ge Totland

Lagbilete etter cup i Uskedalen.

.

Bretta opp ermene
Les meir [20.08.2019]
Vindafjord-jentene vann Fair play-prisen
Les meir [18.08.2019]
Har du lyst begynne med friidrett?
Takk for hjelpa!
Friidrett: Resultater seriestemne 14.august 2019