Fornektar seg ikkje

Vinnarane av J16-klassen i Trio Cup: Trio J14-2, fr venstre Susanne Pedersen Kabbe, Ingvill Mikkelsen, Henriette Skarveland, Lea Sofie Dalland, Ida Bruvik og Marte Prestnes Ersland.

Trio Cup: Smjentene til Trio (jenter-14) er nokre freidige damer. I gr tok dei seg til rette p 16-rscupen i Husneshallen. Lag 2 vann like godt heile stasen, medan frstelaget ogs var utan tap, men mista semifinaleplass p loddtrekning. I guteklassen var det Odda-dominans og frstelaget deira tok ein fortent siger.

Lea Sofie Dalland var heilt umogleg score p.

Jentecupen starta d gutane var p hell og 7 lag var samla til dyst i J16-klassen. 4,5 av dei var i fr Trio. To fr J16, to fr J14, samt eit mixlag med spelarar fr Halsny og Rosendal i tillegg. Dei to siste laga var i fr Odda. I gruppespeler vart frste pulja ein rysare der tre lag sto med siger og to uavgjorte. Tre minutt fr full tid hadde ogs alle tre same mlskilnad, men Trio J16 sigra puljesigeren med enda ei scoring p slutten. Og uheldig for Trio J14-1 tapte dei loddtrekninga om den siste semifinaleplassen, trass i mykje bra spel innleiingsvis. Det hadde ogs toarlaget til J14 vist i motsett pulje, og dei gjekk vidare i lag med Odda jenter-97.

Andreplass i jenteklassen gjekk til Odda J97: Karina Krkevik, Lena Krkevik, Frida Leikvoll, Liva Vangen, Hanna Finne, Johanne Viskjer, Viktoria Stave, Anne D. Dahle, Solveig Borge, Hege Sandvin.

Oddalaget skulle bli motstandar i finalen ogs, etter at to Triolag spelte uavgjort i semifinalen. Kaja og Lea Sofie i ml for kvart sitt lag nekta nesten alle score i straffekonken ogs, men Lea Sofie og J14 trakk lengste stret. Og mot to r eldre jenter fr Odda i finalen, var Trio tidvis hardt pressa, men Lea Sofie sto som ein levande vegg og stengte buret fullstendig. Og d Susanne kontra inn sigersmlet i motsett ende, var 'sensasjonen' eit faktum. Trio J14 kunne lfte den strste pokalen, til stor jubel fr tibuna.

Vinnarar i G16-klassen, Odda 1. Fr venstre Bruce Nazari, Kristoff Hennig, Sverre Lekve, Arild Tjelle, Hvard Apold, Espen Moe og keeper Gitle Brekke.

.

Eivind Tufta Saghaug og Christopher Lemicka Brix for Trio/Halsny Lorimer.

I guteklassen tidlegare p dagen var 15 lag samla. Her hadde Trio/Halsny 5 lag med. Dei to reine 15-rslaga som var i aksjon tidleg p dagen, fekk det som venta tft, men viste fine takter innimellom. Etter reint utslagningsduell dei i mellom, fekk eine laget sjansen i kvartfinale mot komande turneringsvinnar Odda1. Det var Davids kamp mot Goliat, men Njl kjempa inn eit ml for David og laget jobba veldig bra med dei oppgvene det skulle fokuserast p, og 1-4-tapet var i hg grad heiderleg.

Rosendal sin trenarduo Raymond Olsen og Atle Skaala, i lag med deira beste spelar, Tobias Frislev.

Etter kvart dukka mange sterke lag opp i hallen. Trio/Halsny mnstra tre lag fr treningsgruppe 1 og hadde marginane i mot d berre eitt av dei kom vidare til kvartfinale. Men Trio/Halsny Lorimer imponerte i gruppespelet med godt offensivt spel, trass i at den sjlvutnemnte toppscoraren lg heime og konverserte med spybtta. Han kjem sterkare att i Zinken Cup om to veker, og det gjer nok Lorimer ogs, som rauk ut for Rosendal i kvarten. Rosendelingane hadde ein valebu i storslag. Tobias Frislev storspelte tidlegare p dagen som keeper for toarlaget, og sidan vart han toppscorar for frstelaget med 7 scoringar.

Rosendal sine slvvinnarar, fr venstre Hermund Dssland, Kurt Raymond Jekteberg, Eivind Haavik, Tobias Frislev, Eivind Bjrneble og Vegar Bauge.

Det tok Rosendal heilt til finalen, der dei vart eit par nr for sm mot Odda 1. Det var stor Oddadominans i sluttspelet, der dei fekk med alle sine 4 lag i kvartfinalane. Harding mnstra to sterke og jamngode lag i cupen og frstelaget heldt Odda 1 til uavgjort i semifinalen, men tapte p straffar. I finalen mot Rosendal var Odda 1 klrt best, og kampen vart avgjort p eit kunststykke av ein volley fr Arild Tjelle. Mot slutten kontra Kristoff Hennig inn 2-0 og d kunne oddingane sleppe jubelen laus.

Om to veker er det rom for revansjar i Zinken Cup i Odda, og veka etter der er det ny cup i Husneshallen, d for 13-14-ringane. Vi rettar ein stor takk til alle som gjorde ein innsats for at grsdagens cup gjekk veldig velsmurd av stabelen. Litt hektisk vart det innleiingsvis grunna sjukdomsforfall, men alt i alt gjekk det meste p skinner. Berre synd at ikkje fleire tok turen og sg p moroa.

Her er link til resultater fr kampane.

Rosendelingane fortvilar og Kristoff Hennig jublar etter ha sett inn 2-0-mlet til Odda i finalen.

.

Trio 1 p sekretariatbenken: Kjell Arne O. Larsen, Rune Grnstl, Bjarte Solheim og Hanne Larsen.

.

Bjarne Tofte p farten for Trio/Halsny Lorimer.

.

Trio/Halsny Strachan mot Harding.

.

Oddagutane gjer seg klar til kamp.

.

Odda 4 mot Odda 2 i kvartfinale.

.

Eivind Tufta Saghaug knallar til.

.

Ida Bruvik og Marte Prestnes Ersland slappar av innimellom slaga.

.

Madel Holmedal Gjerding knallar til.

.

Trio J14-1 har scora igjen.

.

Ein avslappa dommar Egil Olsen har full kontroll.

.

Trio J14-2 gjer seg klar til semifinale.

.

Odda J97 mot Trio/Halsny (og litt Rosendal).

.

Trio J14-2 forsvarte seg godt i finalen mot Odda J97.

.

Jubel nr finalesigren var sikra.

TrioCup_26januar_resultater.xls

rsmelding Trio J14 sesongen 2018