Volleyball : Rapport fr U15 etter 3.seriehelg

Trio jenter U15 har no gjennomfrt tre av dei fire seriehelgane denne sesongen.  Her kjem ein status fr sesongen so langt.

Trio U15 bestr no av Sunde jenter fdd 1999. Vi spelar denne sesongen i 2. divisjon U15, som bestr av jenter fdt i 98 og 99. Laget har hittil i sesongen vore p 3 seriedagar i Bergen. Her kjem litt om korleis det har gtt.

Siste helga i oktober gjekk turen til Sandslihallen og vi stilte med 2 lag. Etter endt puljespel og 3. plass til begge laga, reiste ein heim med 5. og 6. plass.

I tilnrma snstorm og 40cm nysn tok jentene ut grytidleg 2. desember, nok ein gong var Sandslihallen endestasjon. Snen tok heldigvis slutt lenge fr rsnes. Denne gongen hadde jentene lagt meir av respekten igjen p Sunde og slo meir ifr seg. Dei 2 laga gjekk begge til semifinale og derfr enda dei opp med siger i finalen, samt ein 4. plass! Enno meir imponerande var denne sigeren nr ein tek i betraktning at vinnarlaget spela med 4 spelarar dei fleste kampane, inkludert finalekampen. Vinnarlaget vil neste gang rykka opp i 1. div.

Forrige helg kunne vi berre stilla eitt lag p gotnes grunna sjukdom, vi trekte derfor 1. div laget vrt. Reisedagen hadde imidlertid fleire reist seg og 10 jenter var klar for tur til Sotra. Frste kamp var mot Gneist som vi slo greit etter god serving. Andre kamp mot Strandvik var vi litt usikre i serve/mottak og kom aldri skikkelig inn i kampen. 0-2 tap. Vi vart nr 2 i pulja og var klar for semifinale mot Rossvoll som vi hadde tapt mot og sltt tidlegare i sesongen. Det vart ein kjempespennande og jevn kamp, men jentene var sterke p slutten av setta og drog i land 25-21 og 28-26. Ellevill jubel for ny finale plass!

Finalen baud p nytt oppgjer mot Strandvik og etter pep-talk og

taktikkdiskusjon kom jentene godt i gong. Strandvik viste seg imildertid

som det sterkaste laget denne dagen og jentene mtte til slutt innsj at

2.plass faktisk var veldig bra.

Det skal seiast at Strandvik laget besto av eitt r eldre jenter, der

dei fleste hadde spela 1. div tidlegare i sesongen. Ingen skam

tapa her!

Desse jentene var med til Sotra:

Lilly, Ingrid, Madeleine,

Emma, Andrea, Marie Camilla,

Emma Charlotte, Susann og Madel.

Helsing stolt trenar Linda Holmedal

PS!  Siste turneringshelga vert til