rsmelding: Triohuset

Harald, Hanne og Rita jublar for nytt kjkken p Triohuset. Foto: Kristian Hus.

Her er rapport for ret 2012 fr Trio sitt driftige husstyre.

Vi byrja det nye ret med ein god del  dugnadsarbeid. Vi var samla heile gjengen eit par kveldar og fekk malt i 'peisstova' og alle toaletta nede. Det var mange r sidan sist, s det var godt f eit strk med maling. Til hgre er Stig Dale i full gong med male toalettet i A-lagsgarderoben.

Henning Haga er fast kom-fram-og-sier p pensjonistfesten.

'

I april hadde vi den rlige pensjonistfesten og det var den 25. gongen denne vart arrangert. Knappe 50 pensjonistar mtte opp til ein trivelig ettermiddag der dei fekk servert snittar, kaffi og kake.

Nysdd plen, fr graset har vist seg.

I 2010 begynte vi med lage plen rundt Triohuset mot skogen og KVS. Dette arbeidet har tatt lang tid, s me vart ikkje ferdige fr i r. Men resultatet vart veldig bra, s no er da berre til gjere seg klar for plenklypping til vren og gjennom sommaren.

Fr julemessa i november.

Vi hadde basar den 11.11, der vi p frehand hadde seld ein del lodd ved sitte p butikken. Det var dessverre lite folk som mtte opp i r, s kanskje vi skal prve ha basaren tidlegare til neste r. Veka etterp arrangerte vi ogs julemesse. Veldig travelt dei 2 frste timane - s roa det seg veldig. Overskuddet vi fekk inn p desse arrangementa vart merka med nytt kjkken.

I 2011 begynte vi s smtt planlegga nytt kjkken p Triohuset. Vi sendte inn ein sknad til Sparebank1-stiftinga og var s heldige og fekk 80.000 av dei vren 2012. D vart det fart p planlegginga. I slutten p november begynte vi rive det gamle kjkkenet, malte 4 strk p veggen og 2 i taket. Sunde Snekkeri fekk oppdraget med lage nytt kjkken, dei gav oss ein god pris og  monterte kjkkenet p dugnad, samt vi fekk plater til ha mellom over- og underskap med montering gratis! S ein stor takk til Sunde Snekkeri for godt utfrt arbeid og godt samarbeid med nytt kjkken.

Hper alle som bruka Triohuset vil ta godt vare p da nya kjkkenet.

2012 har alts vore eit r med masse kjekt dugnadsarbeid som viser godt igjen i Triohuset. Vi har ogs hatt mter kvar mnd. forutan sommarmnadane.

I 2012 har desse vore med meg i husstyret: Anne Saghaug , Bente Anita Opsanger, Rita Larsen, Henning Haga, Rune Sjo, Stig Dale, John Andreas Rssland og Harald Larsen,

Leiar i husstyret,

Hanne Larsen