Agnar Melkersen attvalt til leiar

Melkersen held fram som leiar. Her deler han ut pokal for god sportsleg innsats til Erlend Nymark Jensen.

Agnar Melkersen vart p rsmtet i Trio torsdag attvalt som leiar i hovudstyret for eitt r. Svein Ryrvik vart valt til ny nestleiar og Knut rthun til ny sekretr. Arne Torget gr ut av symjegruppa og blir i staden medlem av hovudstyret.

rsmtet vart ikkje dagen for dei store diskusjonane om ret som gjekk. Dei f medlemmene som var til stades, 15 i alt, ytra seg berre litt om rsmeldingane og rekneskapen, og alle gjekk derifr med tru p framgang p alle omrde i 2013.

rsmtet godkjende rekneskapet slik det var lagt fram. Det viser at Trio hadde totale driftsinntekter p 2,306 mill kroner og driftskostnader p 1,872 millionar. Med tillegg av finanspostane enda rekneskapen opp med 504.000 kroner i overskot. Eigenkapitalen i laget er p over ni millionar, noko som viser ein svrt god soliditet.

Heider
P rsmtet vart det delt ut prisar for bde sportsleg og administrativ innsats i ret som gjekk. Som tidlegare fortalt p HusnesNett fekk turngruppa Sparebanken Vest sin pokal for beste sportslege innsats, medan Hanne Larsen fekk pokalen for sin innsats p den administrative sida i 2012.

Erlend Nymark Jensen fekk Tjerand Lunde sin pokal for god innsats p friidrettsbanen i siste sesong.

VAL:

Styret:
Agnar Melkersen, leiar (attval)
Svein Ryrvik, nestleiar (ny)
Egil Jacobsen, kasserar (attval)
Knut rthun, sekretr (ny)
Arne Torget, styremedlem (ny)

Gruppeleiarane er g medlemmer i hovudstyret:

Eirik Svareid, volleyball
Hanne Larsen, husstyret
Anne Margrethe Vangsnes, turngruppa
Tjerand Lunde, friidrett

Fotballgruppa og symjegruppa skal sjlve konstituera seg og velja leiar.

Av Kristian Hus

Hanne Larsen blei heidra for solid administrativ innsats i 2012, men var ikkje til stades p rsmtet. Sambuar Are Ulseth (til hgre) tok imot pokalen fr Hallgeir Tvedten i Sparebanken Vest.

Bretta opp ermene
Les meir [20.08.2019]
Vindafjord-jentene vann Fair play-prisen
Les meir [18.08.2019]
Har du lyst begynne med friidrett?
Takk for hjelpa!
Friidrett: Resultater seriestemne 14.august 2019