Opsangervatnet rundt blir familiesamling

Opsanger-familien stiller med minst 30.
Det tradisjonsrike lpet Opsangervatnet rundt, eller Triolpet som det g er blitt kalla, skal arrangerast p laurdag av friidrettsgruppa i Trio sjlvsagt. Det spesielle med lpet i r er at familien Opsanger, som ttar fr bruksnr 1 p Sunde, stiller med minst 30 deltakarar!

Iniativet kom eigentleg fr eit av syskinborna vre, Merete Opsanger i Bardu, fortel sjlvoppnemnd pressekontakt Tor Opsanger. Initiativtakaren har sjlv tidlegare delteke i det rvisse lpet rundt vatnet og meinte dette kunne vera ein fin mte samlast p, i tillegg til ei festsamkome.

For mange sidan var lpet rundt Opsangervatnet eit av hgdepunkta i ret for mange, bde for aktive og trimmarar. Ja, det var nrast ei storhending, og heile familiar med stort og smtt fr store delar av kommunen deltok.

Seinare ra har interessa dabba noko av, med under 20 deltakarar. Den statistikken vil Opsanger-familien pynta p i r nr dei laurdag stiller talrikt opp.

Eg hpar vi blir minst 30, helst fleire, seier Tor Opsanger til HusnesNett. I alle fall er det vel tretti som har meldt seg p til syskinbarntreffet, eller banketten i Sunde bthamn om kvelden.

Spreidde over heile landet

Familien Opsanger er spreidde utover i landet, og etter kvart som folk blir eldre blir det ofte til at ein mtest berre i gravferder. Slik er det i dei fleste familiar.

Den situasjonen ville Opsanger-familien gjera noko med, og difor blir det no bde lp rundt vatnet og fest om kvelden.

Den sjlvoppnemnde pressekontakten fortel at det kjem familiemedlemmer like fr Kvalya, Bardu, Vg, Kongsberg, Hakadal, Oslo, s, Drammen, Bergen, og endtil fr Halsny og Husnes.

Trenings- og mosjonsivrige

I familien har vi mange trenings- og mosjonsivrige, som deltar i ulike sportslege aktivitetar p ski, sykkel og turlp eller held p for seg sjlv med turar langs vegar og p stigar i skog og mark og til fjells, fortel Tor Opsanger.

Er de trente for dette d?

Nja, somme er spreke og vil ikkje ha problem med springa Opsangervatnet rundt, medan andre tar det meir med ro og gr i sitt eige tempo. Det viktigaste er at vi mtest og held kontakten med kvarandre medan vi enno kan, avsluttar talsmannen for Opsanger-familien.

Opsangervatnet Rundt er laurdag klokka 12.00.

Av Kristian Hus

HusnesNett

Friidrett: Mailekene i Haugesund
Les meir [20.05.2019]
Trekning Triolotteriet 2019
Les meir [19.05.2019]
Trio Fotball: Forsikring & Skadeforebygging
Les meir [19.05.2019]
Tendensar lenge, men stortap til slutt
Les meir [16.05.2019]
Daft mot erkerivalen
Les meir [13.05.2019]
J15 tok poeng fr serieleiar Kopervik!
Friidrett: Karabinlekene 2019
Tff kamp p Sotra