A-laget tapte mot Frya

Trio klarte ikkje vinna sin tredja kamp p rad, d dei p laurdag mtte eit godt Frya-lag.
Hadde Trio vunne laurdagens kamp s hadde ein no vore p 4.plass, men Frya anfrt av det beste spissparet i divisjonen (Dahl/Kvalheim) vart for sterke.

Trio - Frya 3-5 (2-1)

Frank, Futsum, Ronny, Henrik, Aleksander H, Christer, Roger, Espen, Alkan, Rolf Vidar, Hvard

P benken: Andreas R, Aleksander, Lars Johan, Eivind T S, Andreas E og smund

1.omgang:

Fr det var spelt 3 minutt av kampen, s var Allkan p farten. Han slr ein pasning inn i banen til Rolf som hlflikkar ballen til Henrik. Han tar eit touch p ballen og limer den i krysset fra 35 meter. Eit vakkert skudd og ein sterk kandidat til rets ml.

Etter scoringa produserer Frya 3-4 sjansar. Frank har god kontroll i ml og tar det som kjem. Trio er farlege p kontringar og skapar nokre halvsjansar ved Christer, Haga, Allkan og Henrik (!).

Etter 15 minutt slr Espen ein glimrande pasning til Allkan som har starta i bakrommet. Frya-stopparen og keeper er ikkje med p notane og Alkan chipper inn 2-0 ledelse til Trio.

Kampen er sjanserik og etter 30 minutt fr Frya straffe etter at den gode Frya spissen Johan F Kvalheim headar ballen i handa til Henrik etter ein duell. Straffen sett Andre Dahl sikkert i ml og stillinga er 2-1 til Trio.

Trio fr ein stor sjanse fr pause. Ein nrmast identisk situasjon som 2-0 scoringa der Allkan igjen er p lp i bakrom. Forsvaret tabber seg ut og keeper er p halvdistanse. Allkan chipper ballen over keeper, men denne gongen treff han tverrliggar. Lagene gr dermed til pause og stillinga er 2-1.

2.omgang:

Frya gr ut i eit forrykande tempo og Trio klarar ikkje henga med. Dei gongane me fr ballen og er p vei fram s slurvar ein med pasningsspelet og Frya fr kontra. 2-2 kjem ikkje ufortjent og like etter scorar dei 3-2 etter ein enkel feil p Trio sin midtbane. Trio virkar ikkje vera interessert i ha ballen og Frya dominerer. I frste halvdel av andreomgangen s er det klasseforskjell p laga. Frya kjem til 6-7 store sjansar, og viser kvifor det er dei som er opprykksfavoritt.

Trio tar seg i saman og augnar hp om poeng d Roger headar ballen i ml fr 1 meter etter at Rolf vinn ein duell i 16 meteren etter ein ddball. 3-3 og 'kamp igjen'. Trio har nokre halvsjansar etter dette, samt att vi fr eit gledeleg gjensyn med smund(som for tida har frstegangstjeneste i Bardufoss)

I det 75 minutt fr Frya ein ddball. Frya-spiss Kvalheim fr st heilt umarkert p bakerste stolpe og heada inn ledermlet. Slikt skal ikkje skje og ihvertfall ikkje p stillinga 3-3! Lars Johan og Andreas R vert bytta inn for jaga ei utlikning.

Lars J og Allkan kombinerar fint og kjem til nokre sjansar, utan hell. Minuttar fr slutt fr Trio frispark 10 meter inn p eigen banehalvdel. I det Trio flytter opp laget velger Roger sl ein tversoverpasning rett i fanget p ein Fryaspiss som fra 50 meter skyt ballen over Frank og i ml. Triospelerane kunne knapt tru det dei sg og lufta gjekk no heilt ut av laget.

Frya var det beste laget og dei vann fortjent 3-5. Dei vert nok ikkje finna i 4.divisjon til neste r......

Allkan: Trio sin bestemann

Poeng:

3. Allkan : Meget god kamp av 'lynvingen'. Ein stor trussel for Frya-backen.

2. Espen: Prver mykje i fr sin midtbaneposisjon. Nydelig mlgjevande til Allkan.

1. Frank: Hindrar stortap!

Av Terje og Henrik

Bnnsolid bortekamp av Trio J15 ga 3p mot Djerv 1919
Les meir [19.09.2019]
Lokalbatalje i Valeparken
Les meir [18.09.2019]
Friidrett: Resultater seriestemne 11.september
Les meir [12.09.2019]
Hstskvetten 2019
Les meir [10.09.2019]
Meget bra fotballkamp, 3 poeng og tabelltopp for J15!
Les meir [09.09.2019]
Knapp siger utanfor Brann stadion
Les meir [08.09.2019]
Merkedag for Trio fotballen - vi er formelt KVALITETSKLUBB!
Mlorgie p Stord