rsrapport Trio/Halsny G16

Her er rsmelding fr Trio/Halsny G16. Det er frste ret vi har hatt samarbeid med Halsny p dette rstrinnet og det m seiast ha vore veldig vellukka. Alle har ftt eit godt tilbod gjennom sesongen og med samarbeidet har vi ftt til eit kamptilbod p hgare niv enn vi elles kunne hatt. Nivet i 2.divisjon har vore godt, og utan samarbeid hadde vi neppe hatt nok spelarar som ville og kunne satse p dette nivet.

Vi fekk inn 6-7 gutar fr Halsny og i lag med trenar Kjartan Mehammer har dei vore eit friskt pust som har gjort frste sesongen med samarbeidslag p G16 veldig vellukka. Vi lagde eit godt opplegg allereie fr jul og har gjennom sesongen hatt treningar bde p Husnes og Halsny, hatt god deltaking fr begge klubbar, ogs p trenarsida, og vi synest sjlve vi har hatt ein godt tilrettelagt sesong for bde topp og breidde. At vi klarte gjennomfre sesongen med 3 lag utan vera i manko p spelarar, er eit teikn p at vi har lukkast.

Vi starta ut med 40 spelarar totalt, fordelt p 25 spelarar i 'gruppe 1' og 15 i 'gruppe 2'. I utgangspunktet skulle gruppe 1 bemanne to lag, medan gruppe 2 utgjorde trearlaget. Rotasjon og endringar undervegs var ein forutsetnad. Vi hadde ei fellestrening for alle laga p mndagane, medan gruppe 1 trente p Halsny p tysdagane og p Husnes p torsdagane. Gruppe 2, som utelukkande besto av 98-modellar (15-ringar), hadde p si side eiga trening p onsdagar. Dette har vi heldt fast p gjennom heile sesongen. Ved sesongslutt har vi framleis 39 aktive spelarar, bra!

P trenarsida har Kjell Magnar Eide vore hovudtrenar og hatt ansvar for treningsopplegget, med Kjartan Mehammer som medtrenar p lag 1. Lars Martin Kambe og Are Ulseth har hatt ansvar for lag 2, medan Karianne Mikkelsen og Are har hatt lag 3. Vi sleit med f oppmann for laga, s Are har fungert som oppmann for alle tre laga. Litt skuffande at foreldre ikkje kunne bidra litt meir her...

Under flgjer litt om sesongen for kvart av laga.

Lag 1 - Kjempa om puljesiger 2.divisjon (Bergenspulje)

Lag 2 - Litt variable i 3.divisjon

Lag 3 - Ungt lag i 3.divisjon

Bretta opp ermene
Les meir [20.08.2019]
Vindafjord-jentene vann Fair play-prisen
Les meir [18.08.2019]
Har du lyst begynne med friidrett?
Takk for hjelpa!
Friidrett: Resultater seriestemne 14.august 2019