rsrapport: Trio Sunde 2005-06

Trio Sunde 05-06: Framme fr venstre: Brage Ripel Harsvik, David Probert, Vytenis Marcisauskas, Big Jampakao og Halvard Kvle. Bak fr venstre: Odin Hivik-Skogseth, Bas Jampakao, Odin Tofte og Cecilie Medhaug. I tillegg har laget besttt av: Silje Olderkjr Kolaas, Oline Skogseth, Lea Rnstad Moe, Sander Wang og Emilia Kondracka.

Mixlaget Trio Sunde 05-06 har i r delteke p alle cupane som har vore arrangert i kommunen. Resultata har variert, men som sundebuar flest har dei teke bde oppturar og nedturar med fatning.

Gjengen fr Sunde, har vist god treningsvilje gjennom heile sesongen og har hatt stabilt frammte p treningar og cupar. Framgangen p banen er stor og me som trenar dette kjekke laget, ser fram til ein ny, spanande og framgangsrik sesong.

Kjell Tofte har hatt hovedansvaret for denne gjengen i r, med Gjermund Skogseth som hjelpetrenar og Ann Helen Hivik Skogseth som oppmann. D Kjell har beslutta gje seg som trener etter denne sesongen, har Kristine Medhaug og Stle Harsvik sagt seg villige til ta del i trenarteamet, neste sesong. Ei stor takk til Kjell og velkommen p laget til Kristine og Stle.

Takk til alle foreldre som har bidratt til at dette blei ein kjekk sesong for ungane vre.

- Gjermund Skogseth

Bretta opp ermene
Les meir [20.08.2019]
Vindafjord-jentene vann Fair play-prisen
Les meir [18.08.2019]
Har du lyst begynne med friidrett?
Takk for hjelpa!
Friidrett: Resultater seriestemne 14.august 2019