rsrapport: Trio Husnes 2006

Trio Husnes-06 feirar at sesongen er over etter siste cupen p Kvednabekkjen!

Laget er for dei som er fdt i 2006, dvs at dei fylte 7 r i 2013, og bestr av spelarar som bur p Husnes.

Stolte gutar etter sin frste kampar og cup i Husneshallen i april.

Vi starta opp som lag p hausten i fjor, med nokre treningar utover hausten. I april i r organiserte vi dei som eit lag og dei deltok p sin frste cup i Husneshallen den 15. april etter kun ein trening, og kun med 6 spelarar.

Seinare p vren deltok vi p 3 cuper i hhv. Herysund, p Kvednabekkjen og i Rosendal. Mange gode kampar og stor innsats, og gutane fekk prve seg mot jamnaldrande og lag med spelare som var 1 r eldre. Utover vren fekk vi og fleire spelarar med oss p treningane og til slutt hadde vi 12 spelarar. Vi avslutta vrsesongen p siste trening med boller og saft.

Ml!!

Haustsesongen starta med cup i Uskedalen, fortsatte med cup p Halsny og haustsesongen ble avslutta med ny cup p Kvednabekkjen. Vi er stolte over gutane som har vist klar framgang i kvar einaste cup og begynner ta innover seg kva fotball gr ut p. Laget har vore s heldig ftt tid for innetrening i vinter og har sidan slutten av oktober hatt faste innetreninger. P ei trening hadde vi invitert Marius Torget og Aleksander Vangen til ha tumbeling med gutta, dette var ei stor overrasking for spelarane og stor suksess.

Fredag 6. desember avslutta vi sesongen 2013 med brus og pizza p Trioloftet, og gutane fekk kvar sin diplom for flott innsats i heile sesongen. Trenarteamet vil takke alle spelarane for sesongen, og foreldrene for godt oppmte i heile sesongen bde p treningar og cupar. Trenarteamet ser fram til vidare arbeid med spelarene og gler oss til neste sesong.

Dei som har spelt p laget i r er:

Abdislan Zekeriye, Edvard Andr I. Nessestrand, Emil G. Nernes, Gunnar S. Eikemo , Haukur Arnberg T. Matthiasson, Hkon Georg Rssland, Iyad Sadik Zid, Mikal Rssland , Mohammed Zekeriye , Noah T. Smith, Trym Svellingen Hammer, William R Heggy.

Trenarteam har vore: Christian Smith, Roald Hammer, Kenneth Ingvaldsen.

- Kenneth Ingvaldsen

Bretta opp ermene
Les meir [20.08.2019]
Vindafjord-jentene vann Fair play-prisen
Les meir [18.08.2019]
Har du lyst begynne med friidrett?
Takk for hjelpa!
Friidrett: Resultater seriestemne 14.august 2019