rsrapport: Trio G12

Trio G12, her fr Husnes Cup.

Her er rsmelding fr 2001-modellane, Trio G12-1, som dei har hatt som lagnamn i r.

Smtassane p Trio 2001 er blitt s store at dei no har gjort unna siste ret med barnefotball, og skal ta steget over i ungdomsfotballen neste r. Dette blir ein pussig overgang, med offside, eigen sponsor p draktene, tabell og 9arfotball. Ja, du les rett, 9arfotball. Nytt av neste r er nemleg at 11arfotball erstattast med 9ar for 13-rsklassen. Dette blir ein mellomting, der ein vonleg fr meir ballberring enn p 11ar, samstundes som ein beheld noko av formasjonselementet som ein kanskje mistar litt i 7ar.

Mathias er blitt veldig flink som frsteforsvarar.

rets sesong har vore ok for vr del. Resultatmessig har vi ikkje s mykje skrive heim om, men det er ikkje underteikna s oppteken av. I periodar har vi spelt veldig bra og ftt til godt samspel. Vi har hatt mykje fokus p pasningar og bevegelse for kome ut av pasningsskyggen i r, og det er kjekt sj dei framstega vi har hatt der. Seinhaustes har vi byrja ve p korleis vi oppfrer oss i forsvar. Her har vi enda litt jobbe med fr vi ser det i praksis.

Vi har litt utfordringar nr det gjeld oppfrsel. Det prvde vi lyse med ei lang samling i garderoben i vr, der vi utarbeidde ein avtale som bde trenarane og alle spelarane skreiv under p. Her gjekk det p fokus og kommunikasjon, sttte og positivitet, samt oppfrsel og kameratskap bde p trening og kamp. Dette betra seg veldig etter denne seansen. Framleis har vi ein del jobbe med mhp konsentrasjon og f mindre tull og fjas p trening. Blir litt strengare neste r :)

Ole Martin har utvikla seg i ein meir defensiv rolle enn fr, og ogs spelt litt med G13 i r.

I serien har vi ftt brynt oss skikkeleg. Bde Rosendal og Solnut har veldig gode lag i denne klassen. I haust har elles Herysund, som ikkje sg ut til kunne fullfre sesongen, trent i lag med oss p Kvednabekkjen. Og vi har lnt ut spelarar til kampane deira slik at dei kom i ml. Til neste r kjem desse gutane over til Trio. Vi har vore 11 spelarar p laget i r, pluss hospitant Jakob, som er 2 r yngre. I tillegg kjem det no ca 8 spelarar fr Herysund.

Stor framgang av Tarmo, som begynte p fotball i vr.

Alle har vist stor framgang i r, men Tarmo m nemnast spesielt. Han begynte p fotball i vr, d handballsesongen var slutt. Fysikken og skuddfoten hadde han fr fr, men med god og seris trening har han ogs blitt mykje tryggare med ballen i beina. Slikt er kjekt sj. Av alle som er mykje p kunsten ogs utanom trening, er nok han den som har vore der aller mest :)

Scoringsjubel p Etne Cup.

Hgdepunktet i r var Etne Cup i starten av skuleferien. Dette var frste gongen gutane var ut av kommunen p cup med overnatting, og det var ein veldig kjekk tur. Laget drog betydeleg fleire damer enn poeng, men det er ein viktig del av det vera p cup. Sportsleg svinga det litt. Vi mtte bde lag vi var p hgde med og eitt som var mange hakk betre enn oss. Frste kampen med 4-4 mot eit sterkt Avaldsnes-lag var veldig bra, ein av dei beste kampane vi har spelt i r. Elles har vi sjlvsagt vore med p Husnes Cup, og vi deltok p innecupar i Husneshallen og Odda i vinter.

Trenarar for laget i r har vore Are Ulseth og Vegard Johnsen, med Christin Sund og Knut Bjrgvik som stdig oppmannsduo. Neste r blir det alts 9arfotball. Det blir spanande. Pmelding er ikkje avklart med styret enno, men kanskje gr vi for eit 9ar- og eit 7arlag, for sikre nok speletid for alle.

- Trenar Are Ulseth

Fr haustkampen mellom Trio og Herysund, der vi miksa laga med tanke p at vi alle spelar p Trio neste r :)

Bretta opp ermene
Les meir [20.08.2019]
Vindafjord-jentene vann Fair play-prisen
Les meir [18.08.2019]
Har du lyst begynne med friidrett?
Takk for hjelpa!
Friidrett: Resultater seriestemne 14.august 2019