rsrapport Trio Husnes G04

rets G-04 lag har besttt av en flott gjeng med gutter fra bde 2004 og 2005. Vi har deltatt p 2 innecuper og alle 7 utecupene i vr og hst. Spillerne har vist en enorm vilje og glede p treningene og de har stilt opp i all slags vr. Det har vt en god utvikling i lpet av ret og vi ser tendenser til at spillerne har ftt strre ferdigheter og spilleforstelse.

Vi har p to av turneringene ftt spille i klassen over. Dette var lrerike turneringer og selv om det ikke er kjekt tape s er det dette en lrer av.

I de andre turneringene har vi bde vunnet og tapt med samme sinn. Vi har prvd stille med 2 lag i hver turnering slik at guttene har ftt mest mulig spilletid. Det har vrt kjekt se at flere foreldre og besteforeldre har vrt med og stttet laget p turneringene. Dette har gitt ungene ekstra motivasjon til yte ekstra p banen.

Tvillingene Lars Magne og Eirik har vist seg ha talent for keeperspill og i hst har disse to byttet p st i ml med heltemodig innsats. P treningene har vi ogs gitt de mest ivrige 2005 modellene tillatelse til stille for at vi kan bli flere p trening. Dette har vrt et flott bidrag til treningsaktivitetene. Stort sett har treningsframmte vrt p 10-15 stykker noe som er kjempebra.

Etter siste turnering har vi ftt besk av ftt besk av to spillere fra Herysund som nsker vre med oss til neste r. Disse to vil bli en nyttig tilvekst til laget.

Laget avsluttet sesongen med en samling i Trio huset med pizza, brus og chips.

Laget har besttt av: Benn Roger, Lars Magne, Eirik, Jonas , Jonas U, Anders Olai, Nikolai, Nikolas, Lukas, Magne, Ishmael, Elias og Sondre. Trener for laget har vrt Jamal og Tor Jrgen, mens Christian (far til Nicholas) har hjulpet til p et par turneringer.

Dette er siste ret med miniputtfotball og til neste r blir det litt lengre reiser og vi fr mte litt andre lag, noe som skal bli veldig kjekt.

- Jamal/Tor Jrgen.

Bretta opp ermene
Les meir [20.08.2019]
Vindafjord-jentene vann Fair play-prisen
Les meir [18.08.2019]
Har du lyst begynne med friidrett?
Takk for hjelpa!
Friidrett: Resultater seriestemne 14.august 2019