rsrapport: Trio J19

Trio J19 sesongen 2013. Foto: Helge Sunde.

Her er rsmelding fr juniorjentene i sesongen 2013.

Elinor, som her gratulerast for scoring p Norway Cup, vart premiert for god lagnd.

Laget har i r spelt i 1.div i Rogaland. Etter start har heile 3 lag trekt seg, dette medfrte veldig f kamper i haust. Motstanden denne sesongen har vrt tffare en sist sesong. Laget var p Norway Cup og tok med seg heim ein fin 2. plass i J19 (7arklassen).

Sesongen har vrt grei, men med altfor mange som har for lite treningsframmte. Det gr ut over laget og dei som mter p treningane.

Hilde (midten) har hatt best treningsframmte.

Me hadde avslutning p Trioloftet etter sesongslutt. Der hadde me utdeling av 2 premier for fylgjande:  rets lagnd tildelt Elinor S. Ersland, og beste treningsframmte, tildelt Hilde Sunde for 73 av 76 treningar/kamper.

Me vil med dette takke for sesongen og takke sttteapparatet rundt laget for eit godt samarbeid. Ogs takk til alle dke spelara som er med gjer slik at me har eit lag.

Etter premieutdelinga i Norway Cup.

Fylgjande spelara har vore med:

Ingrid Rrdal Sjo, Hilde Sunde, Siri Svellingen Skogseth, Lisa Helen Rssland, Tina Abdulla, Emilie Kaldestad Ersland, Mette Solheim Totland, Maja Stre Sollien, Ingrid Ertsland, Thea Vaage, Elinor S. Ersland, Sunniva Ljone Solfjell, Amalie Djuvstad og Gabriella Borgen. I tillegg har vi lnt fylgjande fr J16-laget: Martine Hesjedal Fredlund, Astrid Helene Fagerheim, Thea Fotland, Lisbeth Voster Solberg og Lise Handeland.

rets trenere har vore: Tore Sjo (gav seg etter vrsesongen), Tor Arne Sunde og Hanne Larsen (var med p haustsesongen). Lagleiar har vore Rita Larsen.

Trenarar og lagleiing J19,

Hanne, Rita og Tor Arne.

Bretta opp ermene
Les meir [20.08.2019]
Vindafjord-jentene vann Fair play-prisen
Les meir [18.08.2019]
Har du lyst begynne med friidrett?
Takk for hjelpa!
Friidrett: Resultater seriestemne 14.august 2019