Volleyball : Heimeseier for 1.divisjonsdamene

Katarina Kucerkova smashar inn ein ball i frstesettet, som Trio vann med solide 25-18. Alle foto: Thea Fotland.

Triodamene fekk sesongens frste heimeseier i laurdagens kamp mot KFUM Stavanger.

Julie Kaland Sund gr for poeng.

Trio - KFUM Stavanger 3-0 (25-18, 25-20, 25-21)

Det var eit spelesugent heimelag som stilte til kamp i Husneshallen laurdag.  Kampen starta og bra for Triodamene, etter sterk serving og god jobbing i overgangsspel gr laget rett opp i ledelse 12-2.   S kjem det imidlertid ein periode med manglande presisjon i forsvar samt at Trio ikkje klarer bryte gjennom i angrep, KFUM Stavanger utnyttar dette og leiinga blir d redusert til 15-13.  Herfr og ut tar Triodamene igjen kommandoen og vinner settet relativt enkelt 25-18.

Andre sett begynnar ogs med ledelse til Trio, p det meste er ein framfor med 12-5.  Bortelaget klarer ta noko innp og midtvegs er ledelsen redusert til to poeng.  Heimelaget klarer imidlertid ta tilbake initiativet ogs i dette settet og vinner 25-20.

Tredje sett blir jamnare enn dei to frste.  Laga flger kvarandre tett til stillingen 18-16 i Trio sin favr.  Herfr og ut klarer heimelaget igjen avgjere, settet blir vunne 25-21 og dermed er sesongens frste heimeseier sikra.

Jubel etter at sigeren er i hamn.

Trio gjorde ein av sesongens betre kampar laurdag.  Det vart jobba godt i forsvar og i dei to frste setta hadde ein eit godt servepress med lav feilprosent.  Samstundes har laget ein del jobba med fram mot dei neste kampane, spesielt gjeld dette presisjon og angrepskraft.  Som forventa fr sesongen m laget kjempe om fornye kontrakten i 1.divisjon, dei siste seriekampane samt rankingturneringa i mars vil vise om ein lukkast med dette.  Gledelig er det imidlertid at det er svrt god aktivitet p jentesida i yngre rsklassar i Volleyballgruppa for tida, dette lovar godt for framtida.

Trio : Tonje Olsen Haga, Tone Merete Lillesletten, Maren Elise Skogseth, Malin Haavik Tungesvik, Katarina Kucerkova, Julie Kaland Sund, Marion Skogseth Bjrsvik, Astrid Hauge Slke, Christine Skogseth Bjrsvik

Neste heimekampar i 1 divisjon er laurdag 15.februar (NTNUI) og sndag 16.februar (Stod Volley 2).

Av : Eirik Svareid

Maren Skogseth er solid i forsvar.

.

...og det er sanneleg dottera Marion Skogseth Bjrsvik ogs.

Legg fr venstrekanten.

rsmelding Trio J14 sesongen 2018