Oppussing av garderobeanlegget

'A-lagsgarderoben' etter oppussing. Alle foto: Helge Sunde.

Det har ikkje vore gjort noko med garderobane i Triohuset utover litt maling her og der, sidan huset vart bygd i 1985. S d var det p hg tid med oppgradering.

Prosjektet har pgtt sidan rett etter sesongslutt i fjor haust. Alle fliser p golv og veggar vart meisla vekk. Benkane i garderobane var det ogs p tid f bytta ut.

Fr-bilde.

Etter ein anbudsrunde, vart det malerfirma Kenneth Samnen As som fikk oppdraget med legge belegg. Etter at flisene var meisla vekk og kjrt ut, s begynte dei med rette opp alle golva, samt sparkla vegger i dusjane. Eit arbeid som krevde mykje tid. Men underteikna er enormt fornyd med all jobben dei har gjort. Ein mtte ogs skifta ut alle slukar i alle dusjer. Dette har firma BBS ved Runar Blokhus utfrt, der mesteparten er gjort p dugnad.

Dusjen.

Ein har no ftt nye benker som er fastmontert p vegg, noko som vil forenkla rydding og vasking av garderobane. Ein har ftt laga vinklar og kjpt inn material slik at ein kunne lage benkene sjlv i staden for bruke masse penger p kjpe ferdige.  Nr vi skulle montere desse fikk vi lna lageret til Teigen Bygg og Trelast as.

Ein mtte ogs bytte tak i eine dusjen og der m ein takke Kjell Arne Vgen for arbeidet han gjorde med rive det gamle og f opp det nye og lista. Samt at han sette p plass drer og lista dei nr legging av belegg var ferdig.

Etter at arbeidet med legge belegg i eine garderoben var starta, oppdaga vi at det kom vatn gjennom grunnmuren og inn i ein garderobe og eit toalett. Hell i uhell var at ein ikkje var starta legge belegg i denne garderoben. Heldigvis kunne Dimmelsvik Entrepenr As ved Atle Sllesvik stille opp p kort varsel og grave opp massane rundt grunnmuren ute, og f lagt inn nye drensryr og papp p utsida av muren. Dette gjorde at arbeidet ikkje stoppa opp s lenge.

Klassen 2SSSSSA ved KVV fikk jobben med vaske ned garderobane. Dei var enormt flinke, jobba veldig godt i lag og stod p ein heil dag slik at det vart skinnande reint.

Det har vore mykje folk med p dugnad i dette store prosjektet, s det er mange takke. Vil veldig gjerne nevne dei som har stilt veldig masse opp slik att ein har ftt dette i havn. Det er Runar Blokhus, Harald Larsen, Tor-Arne Sunde, Agnar Melkersen og John Andreas Rssland. Ein stor takk til dke for alt dke har hjulpe underteikna med i prosjektet. Ogs ein stor takk til alle dke andre som har vrt med innimellom. Utan all denne innsatsen hadde vi ikkje ftt dette til.

Totalt er det registrert 363 timar med dugnad i dette prosjektet. Underteikna er veldig ngd med all jobben som er gjort, og med resultatet. S n hper eg alle brukarane vil ta godt vare p alle garderobane slik at ein har glede av dei i mange r framover.

- Avtroppande leiar i husstyret, Hanne Larsen

Lyperekord av Erlend!