Gneist Komet vann Fair Play-prisen

Blide og kjekke gutar fr Gneist Komet, rets vinnar av Fair Play-prisen. Foto: Helge Sunde.

Ein flott dag p Husnes Cup, der vi hadde vergudane med oss og slapp unna med berre rlite duskregn innimellom. God stemning og full fart fr tidleg morgon til seine kvelden. Etter kampane var avslutninga p kvelden i gymsalen med diskotek, og utdeling av Fair Play-prisen i starten. Den gjekk i r til Gneist Komet.

Eitt av srprega ved Husnes Cup er Fair Play-prisen, som vi kvart r deler ut til eitt av laga, som har utmerka seg p omrdet. Denne heng srs hgt og mange lag frebur seg ofte p korleis dei skal gjere ein best mogleg prestasjon her.

Det er vanskeleg skilje mellom laga, for aldri har det vore S F negative tilbakemeldingar. Vi vurderer blant dei som leverer inn fair play-vurderinga, og ser etter kva tilbakemeldingar dei har ftt i fr motstandarar, dommarar, sekretariat og turneringsleiinga. Oppfrsel i cupteltet blir ogs etter beste evne teke med i vurderinga.

I r var det veldig mange kandidatar: Desse laga fr heiderleg omtale, men gjekk ikkje heilt til topps: Mathopen J12, sane Skarv G10, Djerv 1919 G11 og Halsny G11.

Men prisen gr likevel til ein anna gjeng, som har framsttt utelukkande positivt p heile cupen. Dei har delteke i cupen med 3 lag, som alle har ftt full pott med smilefjes. Vi ser det ikkje som mogleg skilje mellom desse laga, s heile laget fr prisen. Dei har teke oss i turneringsleiinga i full fart, som ein komt, kan ein gjerne seie.

rets Fair play-pris gr til 17 gutar og 4 lagleiarar for Gneist G10 Komet. Vi gratulerer, premien er billettar til ein Brann-kamp.

Til topps i Pingvinlekene
Les meir [18.02.2019]
rsmte i IL Trio 2018
Les meir [13.02.2019]
Kjekk cupdag for G13
Les meir [10.02.2019]
Kampoppsett Trio Cup 2019
Les meir [03.02.2019]
rsmte i Fotballgruppa.
Les meir [22.01.2019]
I gang med innesesongen
Les meir [21.01.2019]
Trio J15 heilt til topps i Bergen Fotballfestival!
Les meir [20.01.2019]
Innkalling til rsmte i Trio