rsrapport Trio J16

Framme fr venstre: June Pedersen, Mathilde Lillesand, Synne Nissestad, Ester Djuvstad, Henriette Skarveland, Ida Bruvik, Synne Bjrneble. Bak fr venstre: Ingvill Rusten, Mirka Jimenez Prieto, Jannicke Rssland, Zumilana Eldi, Susanne Kabbe, Mariel Madsgrd, Madel Gjerding, Lea Sofie Dalland, Vilde Teigen. Desse var ikkje tilstades, men har vore med i 2014: Lisbeth Solberg, Marie Normann, Anna Ingeborg vrehus og Martine Fredlund. Foto: Kvinnheringen.

Jentelaget til Trio (J16) har lagt bak seg nok ein kjekk og god sportsleg sesong. Laget har besttt av hovedsakleg 1999 modellar, ispedd 2-3 jenter fdd i 1998, samt 4 jenter fdd i 2000. P hausten fekk  vi og hjelp av ei 2001-jente og ein -97 modell. Vi har stort sett kjrt 2 treningar i veka. Vi tok berre 2 veker ferie i sommar og trente godt fram mot Dana Cup i Hjrring i slutten av juli. Vi trenar og 1 gong i veka etter seriespelet var ferdig og ut november.

Vi deltok i 2 innecupar, i Odda og p Husnes. P Husnes tok vi dobbeltseier med 2 lag i finalen. I Odda fekk Odda endelig revansj og vi reiset heim med 2. og 3. plass. Bra det og.

Jentene leverte ein god vrsesong og hadde skaffa seg eit forsprang p tabellen fr hausten. Med eit par stygge langtidsskadar i lpet av sommaren skulle det visa seg at forspranget fr vrsesongen vart avgjerande til slutt. Vi var kraftig redusert utover hausten med ytterligare sjukdom/skader og det gjorde godt at vi fekk ei ny jente med oss som i haust flytta til Husnes fr Gran Canaria. Mirka Jimenez Prieto heiter ho. Mirka var med i dei siste kampane og blir spennande flge framover. Martine Fredlund stilte og opp i dei 3 siste kampane for hjelpa laget i havn. Flott gjort! Vi klarte til slutt dra seriemesterskapet i land. Til slutt enda vi 5 poeng fre nr. 2 som vart Haugar 2. Med ein snittalder p 15 r i gruppa var dette ein meget bra prestasjon! Champagnen vart spretta p Karmy etter siste kamp mot Avaldsnes 2 som vart sltt 3-1.

I sommar var vi s heldige at vi fekk delta i Dana Cup i Hjrring. 16 jenter, sttteapparat og mange familiemedlemmar tok turen til eit Danmark som var bada i sol og samme heten som var heime p den tida. Kanskje i varmaste laget for fotball. Vi var s uheldige med trekninga som det gjekk an bli. Nr 2 i vr pulje vann heile turneringa utan sleppe inn ml. Nr. 3 (Lyn), som vi tapte 1-0 mot i ein jevn kamp, var suveren i  B-sluttspelet og vann finalen der 6-0. P toppen fekk vi ei oppleving vi kunne vore foruten med eit stygt armbrot p Mathilde i siste kamp. Ikkje vr turnering.

Best treningsframmte: Synne B.

I laget har vi tradisjon for uhgtidelege kringar ved sesongslutt, som premierast med ei sjokoladeplate. Desse vart i r som flger:
rets Ulykkesfugl: Mathilde og Mariel (delt)
rets Tffing: Synne N.
rets Toppscorar: Synne B.
Best treningsframmte: Synne B.
rets Spelar: Ida

Vi vil takka foreldre som har stilt opp gjennom heile ret og spesielt sjfrane av Triobussen Nils Ivar, rjan og Eivind, samt lagets lege - Jan Helge Dalland. Dalland fekk nok ein travel sesong med skadane til Mariel og Mathilde.

Vi trenar inntil videre torsdager kl 1800, og suler inn tidlig i desember for ein mneds julefri fr oppkjringa startar igjen i januar.

Sttteapparatet til laget har vore:
Renate Teigen, se Eide, Thore Lillesand, Jan Olav Madsgrd og Per Einar Gjerding.
Takk for i r!

- Per Einar

Friidrettsdeltaking i Gteborg
Les meir [03.07.2019]
Trio p Ironman 70.3
Les meir [01.07.2019]
Bronsemedalje til Trio J15 i Sr Cup!
Les meir [27.06.2019]
Tap i semifinalen for J15, bronsefinale i morgon
Les meir [25.06.2019]
Siste fr ferien
Les meir [23.06.2019]
Dramatisk og spennande p Sr Arena d J15 sikra semifinale i A-sluttspel i Sr Cup
Les meir [23.06.2019]
Festdag p Husnes stadion
Les meir [22.06.2019]
J15 med full pott etter dag 1 av Sr Cup!
Les meir [22.06.2019]