rsrapport: Trio3/Uskedal G13

Oppsummering av sesongen for 12-rslaget vrt som har spelt i 13-rsklassen, ved lagleiarar Odd Steinar og Kjell Arne.

Lars og gutane har mtt betydeleg strre motstand i rets sesong.

Gutane p dette samarbeidslaget har lagt bak seg ein flott sesong. Laget har i all hovudsak besttt av spelarar som er fdd i 2002, men vi har og hatt med ein 2004-modell. Vi har i heile r hatt behov for lna 2-3 spelarar fr dei andre G13 laga, noko som har gtt veldig bra. Samarbeidet med Ulseth og co har fungert glimrande. Gutane har trena saman ein gong i veka gjennom heile sesongen. I tillegg har dei trena med sine respektive klubblag i G12. Sleis har dei fleste gutane p laget ftt minst to treningar og to kampar i veka, gjennom heile sesongen.

Ole-Tobias p farten.

I vr spela vi kampar mot lag fr Stord og Bmlo. Vi hadde fleire tffe kampar og enda p 3.plass i pulja, med like mange seirar og tap. Vrsesongen var prega av at vi manglar noko p fysikken, og at samspelet ikkje gjekk som planlagt. Etter kvart som sesongen gjekk mot sommar, sg vi framgong i spelet. Vi fekk ballen til g raskare og gutane var flinkare/tffare i duellane slik at vi oftare vann ball og kunne setja i gong vrt eige spel. Sjlv om vrsesongen vart avslutta med eit par tap, og vi til slutt enda p 3.plass gjekk vi til ferien med godt mot.

Daniel utfordrar mot ystese.

Vi var kvalifisert for 1.divisjon fr haustsesongen, og fann ut at vi ville prva oss her. Vi hamna no i gruppe med lag fr Odda, Kvinnherad og Kvam. Vi var spente d vi skulle til ystese for spela den fyrste kampen, men gutane var p hugget og vann 5-0. Resten av hausten gjekk slag i slag med seier etter seier, og vi vann pulja vr klart med 10 sigrar etter 10 kampar, og heile 48-8 i mlskilnad. Dermed fekk vi ra av spela sluttspelskampar om kretsmeistertittelen mot Brann og Bremnes1, nok dei 2 beste G13 laga i Hordaland dette ret. Begge kampane enda med tap, men vart ei god erfaring for gutane.

Mats har hatt flott utvikling i r.

Gutane har gjennom heile sesongen vore veldig flinke til stilla p trening. Vi har stort sett vore alle samla kvar onsdag, og treningane har vore prega av god intensitet. Vi har gjennom fleire r lagt vekt p grunnleggande teknikkvingar, pasningar/mottak og fring av ball. Dette har og i r vore sentrale moment p treningane. Resultata av dette ser vi att i kampane, der gutane viser god kontroll og godt pasningsspel. Dei aller fleste kampane er vunne pga av desse ferdighetane.

Jubel for siger.

Spelargruppa er ein svrt samansveisa gjeng. Sjlv om gruppa er satt saman av spelarar p strekninga fr Utker til Uskedalen er det ingen som fell utanfor. Det er ein veldig god tone gutane mellom og humret er alltid p topp. I tillegg vil vi nemna at foreldra til gutane er veldig flinke til stilla opp. Vi har hatt godt med tilskodarar p kampane vre, bde heime og borte, noko som gutane synest er veldig kjekt. Vi vil spesielt takka Svein Jarle og rjan som har kyrt buss til bortekampar.

- Trenar Odd Steinar Arnesen og lagleiar Kjell Arne Olderkjr Larsen

Bnnsolid bortekamp av Trio J15 ga 3p mot Djerv 1919
Les meir [19.09.2019]
Lokalbatalje i Valeparken
Les meir [18.09.2019]
Friidrett: Resultater seriestemne 11.september
Les meir [12.09.2019]
Hstskvetten 2019
Les meir [10.09.2019]
Meget bra fotballkamp, 3 poeng og tabelltopp for J15!
Les meir [09.09.2019]
Knapp siger utanfor Brann stadion
Les meir [08.09.2019]
Merkedag for Trio fotballen - vi er formelt KVALITETSKLUBB!
Mlorgie p Stord