rsrapport: Juniorlaget

Samarbeidslaget Trio/Rosendal/Halsny fikk fr sesongen nye drakter i farger som skulle favne over alle de tre involverte klubbene.

Her er rsmelding for samarbeidslaget Trio/Rosendal/Halsny G19, som rykka opp og vart meister i 3.divisjon i haust, frt i pennen av trenar Raymond Brd Olsen. Raymond har gjort ein strlande jobb med sveise saman dei unge, lovande fr tre klubbar til eit solid lag.

Laget har besttt av ett samarbeidslag for klubbene Trio, Rosendal og Halsny. Trenerteamet har vrt Kjartan Mehammer, Kristinn Atlason (vrsesongen), Eivind Nissestad, Hkon Ekeland og Ingvar Hlland har bidratt p enkelte treninger. Hovedtrener Raymond B Olsen.

Toppscorer Martin Veastad.

Vi har hatt ca 40 spillere p blokka i r, i hovedsak juniorer, men ogs hospitering fra guttelaga. I lpet av sommeren var det enkelte som reiste vekk for videre skolegang. Treningene har i hovedsak foregtt p Husnes (Kvednabekkjen etter skuletid onsdager og fredager. Oppmtet har vrt bra, noe variert grunnet skole, kamper etc. Vi startet med 28 stk p frste trening og avsluttet nest siste trening med 25 stk med internkamp. I denne troppen er det kun Mats B Ekeland som gr ut som 95-modell, resten av gruppa vil vre aktuelle neste sesong ogs.

Eivind Tufta Saghaug er en av de med strst framgang gjennom sesongen.

Vi begynte sesongen i 2. divisjon, men rykket ned i sommer som nest siste laget i vr pulje. Vi har brukt litt tid p komme i gang. Hstsesongen har vrt en stor opptur og mye bra bde i trening og kamper. Laget ble Mester i 3. divisjon av ca 50 juniorlag, det er vi godt fornyd med. Finalen ble vunnet p straffekonkurranse mot Fyllingsdalen 2 p Varden Amfi etter storspill av Mats B Ekeland.

En sammensveiset gjeng klare til kamp.

Vi reiste ogs til Norway Cup og hadde med oss 3 spillere fra andre klubber, Hans Berge, Sondre Eskeland og Endre Eide. Vi kom til A-sluttspillet og mtte Holmlia i direktesendt TV-kamp i frste sluttspillkamp. Der glapp det helt p slutten og det ble tap 0-1. Holmlia kom helt til semifinalen, slo ut bde Nest-Sotra og KIL/Hemne p veien. Sportslig sett er vi godt fornyd med det gutta leverte. Flott gjeng dra p tur med, alt gikk veldig bra og ingen ting utsette.

Oftest p trening: Vegard Johnsen.

Vi har hatt ca 70 treninger, pluss treningskamper og kamper. Flere av spillerene har deltatt for A-lag og guttelag i tillegg, imponert over innsatsen mange legger ned. Beste oppmte har Vegard Johnsen med 57 treninger, Eivind Tufta Saghaug (51) og Martin Veastad (50).

Jeg er helt sikker p at dette laget kommer til levere sterkt neste sesong i 2. divisjon, om de fr mulighet vre del av juniorlaget og at identiteten rundt laget styrkes ytterligere.

- Trener Raymond B Olsen

Bnnsolid bortekamp av Trio J15 ga 3p mot Djerv 1919
Les meir [19.09.2019]
Lokalbatalje i Valeparken
Les meir [18.09.2019]
Friidrett: Resultater seriestemne 11.september
Les meir [12.09.2019]
Hstskvetten 2019
Les meir [10.09.2019]
Meget bra fotballkamp, 3 poeng og tabelltopp for J15!
Les meir [09.09.2019]
Knapp siger utanfor Brann stadion
Les meir [08.09.2019]
Merkedag for Trio fotballen - vi er formelt KVALITETSKLUBB!
Mlorgie p Stord