rsrapport: A-laget

Trio A-lag sesongen 2014. Alle foto: Helge Sunde.

Her er rsrapport for A-laget sesongen 2014, hamra ned p tastaturet av trenar Kjell Magnar Eide.

A-lagstrenar Kjell Magnar Eide.

Rapport A-laget 2014

A-lagethar hatt to hovedtrenere i sesongen, etter at Lars Johan Myklebust flytta til Belgia etter vrsesongen. S sidan eg berre har hatt ansvaret i haust, vil denne rapporten bygge p det eg har opplevd i haust.

'

Vi enda p 4. plass p tabellen med 39 poeng og 49-38 i mlforskjell. Det var 3 poeng  og ein del mlforskjell opp til Follese som tok andreplassen, og fekk retten til spela kvalifisering om opprykk. 23 av desse poenga har vi tatt no i haust, s vi m seie oss veldig godt forngd med haustsesongen. Sjlv om me d ogs har hatt nokre undvendige poengtap her og, til dmes mot Fana 2 borte, samt Sandviken og Austevoll heime.

Toppscorar og rets spelar: Allkan Abdulla.

Lars Johan hadde innfrt ein enda meir tydelig ballbesittande og pasningsorientert fotball i vr, med fokus p hgt og lgt press. Mens den fysiske treningen kanskje vart litt nedpriortert. ta litt tak i den fysiske delen (kondisjon), vart eg anbefalt bde av Lars Johan og spelarane sjlv. S d eg starta treninga etter ferien, vart det ein del kter rundt den flotte trimlypa i idrettsparken. Men det er begrensa kva du kan f ut av 3 veker nr nokre var fortatt p ferie osv, s vi vart nok ikkje i skikkeleg fysisk form fr etter ein 3-4 kamper i haust. Fortsatt er det ein del hente her.

Strst framgang: Eivind Tufta Saghaug.

Vi fekk i haust bruke grasbanen igjen. Dette var til stor glede for mange, men eg er ikkje sikker p at dette ndvendigvis har vore ein sportsleg fordel for oss i forhold til det fysiske og speleopplegget vrt. Treningane har vore gode, med fokus p kvalitet og innsats. Spel 4 mot 4 og 5 mot 5 er godt innarbeid og fungerer godt. Men dette blir ein litt kunstig form for spel, det blir litt vel mykje tut og kjr. f litt av den samme intensiteten og viljen nr me spelar p litt strre bane er mlet, og fleire spelarar mangler litt her.

rets skribent: Henrik Rssland.

Laget bestr av ein veldig fin gjeng med god spredning i alder, og det er eit positivt milj. Vi kan vel av og til bli vel sosiale p trening. Treningsframmtet har vore p snitt 70%, og det er bra nr ein tenker p at i dette ligg frvr for kamper for juniorlaget, skader, sjukdom og jobb. Som kjent er det mange som jobber skift og turnus. Skal vi komma litt vidare, s m nok kvaliteten, fokuset og hyppigheten av treninger aukast litt.

Legger opp: Rolf Vidar Grnstl Hansen.

Bjarte Solheim har vore hjelpetrenar, Trond Thorsen keepertrenar, medan Terje Bru Markhus og Svein Jarle Mo har hatt lagleiarjobben. Tusen takk til desse og til spelarane for ein veldig kjekk haustsesong.

'

4 Rolf Vidar Grnstl Hansen, Andreas Ryrvik

3 Martin Veastad

2 Eivind Tufta Saghaug, Espen Tufta Saghaug, Johannes Hjelmeland, Hvard Haga

1 Andreas Thorkildsen, Ronny Hamre, Vemund L. Grnstl, smund Voster.

Bnnsolid bortekamp av Trio J15 ga 3p mot Djerv 1919
Les meir [19.09.2019]
Lokalbatalje i Valeparken
Les meir [18.09.2019]
Friidrett: Resultater seriestemne 11.september
Les meir [12.09.2019]
Hstskvetten 2019
Les meir [10.09.2019]
Meget bra fotballkamp, 3 poeng og tabelltopp for J15!
Les meir [09.09.2019]
Knapp siger utanfor Brann stadion
Les meir [08.09.2019]
Merkedag for Trio fotballen - vi er formelt KVALITETSKLUBB!
Mlorgie p Stord