rsrapport: Trio Sunde Mix05/06

Bak fr venstre: Odin Tofte, Sander Wang, Odin Hivik-Skogseth, Brage Ripel Harsvik, Bas Jampakao og Big Jampakao. Framme fr venstre: Cecilie Medhaug, Adrian Wang Vimme, David Probert, Vytenis Marcisauskas og Hallvard Kvle. Emilia Kondracka var ikkje til stades d bildet vart teke.

Her er rsrapport for 05/06-gjengen p Sunde, fr trenar Gjermund Skogseth.

Tida flyr og sesongen er allerede over for denne treningsvillige og talentfulle gjengen. Treningsframmte har vrt stabilt bra, gjennom heile sesongen. Inne som ute. I r, som i fjor, har det vrt kjekt flgje med dette laget. Det har vrt stor framgang for alle spelarane p laget, s me gler oss allerede til neste sesong. Spesielt med tanke p at det jobbes iherdig, med f p plass eit kunstgrasdekke p fotballbanen p Sunde skule. Me har deltatt p alle cuper i heile kommunen.

Takk til alle foreldre som har bidratt for laget med kakebaking, kioskvakter mm, gjennom sesongen.

Trenarar for laget: Stle Harsvik, Kristine Medhaug og Gjermund Skogseth. I tillegg har Ann Helen Hivik Skogseth, vrt med som oppmann og styrt med administrative forpliktelser.

- Gjermund Skogseth

Bnnsolid bortekamp av Trio J15 ga 3p mot Djerv 1919
Les meir [19.09.2019]
Lokalbatalje i Valeparken
Les meir [18.09.2019]
Friidrett: Resultater seriestemne 11.september
Les meir [12.09.2019]
Hstskvetten 2019
Les meir [10.09.2019]
Meget bra fotballkamp, 3 poeng og tabelltopp for J15!
Les meir [09.09.2019]
Knapp siger utanfor Brann stadion
Les meir [08.09.2019]
Merkedag for Trio fotballen - vi er formelt KVALITETSKLUBB!
Mlorgie p Stord