rsrapport: Trio Sunde Mix05/06

Bak fr venstre: Odin Tofte, Sander Wang, Odin Hivik-Skogseth, Brage Ripel Harsvik, Bas Jampakao og Big Jampakao. Framme fr venstre: Cecilie Medhaug, Adrian Wang Vimme, David Probert, Vytenis Marcisauskas og Hallvard Kvle. Emilia Kondracka var ikkje til stades d bildet vart teke.

Her er rsrapport for 05/06-gjengen p Sunde, fr trenar Gjermund Skogseth.

Tida flyr og sesongen er allerede over for denne treningsvillige og talentfulle gjengen. Treningsframmte har vrt stabilt bra, gjennom heile sesongen. Inne som ute. I r, som i fjor, har det vrt kjekt flgje med dette laget. Det har vrt stor framgang for alle spelarane p laget, s me gler oss allerede til neste sesong. Spesielt med tanke p at det jobbes iherdig, med f p plass eit kunstgrasdekke p fotballbanen p Sunde skule. Me har deltatt p alle cuper i heile kommunen.

Takk til alle foreldre som har bidratt for laget med kakebaking, kioskvakter mm, gjennom sesongen.

Trenarar for laget: Stle Harsvik, Kristine Medhaug og Gjermund Skogseth. I tillegg har Ann Helen Hivik Skogseth, vrt med som oppmann og styrt med administrative forpliktelser.

- Gjermund Skogseth

Friidrettsdeltaking i Gteborg
Les meir [03.07.2019]
Trio p Ironman 70.3
Les meir [01.07.2019]
Bronsemedalje til Trio J15 i Sr Cup!
Les meir [27.06.2019]
Tap i semifinalen for J15, bronsefinale i morgon
Les meir [25.06.2019]
Siste fr ferien
Les meir [23.06.2019]
Dramatisk og spennande p Sr Arena d J15 sikra semifinale i A-sluttspel i Sr Cup
Les meir [23.06.2019]
Festdag p Husnes stadion
Les meir [22.06.2019]
J15 med full pott etter dag 1 av Sr Cup!
Les meir [22.06.2019]