rsrapport: Trio Husnes G07

Trio Husnes G07, fr venstre Marius Gjerde, Markus Nundal, Erlend Blokhus, Lars Gsdal, Sander sen Pedersen (-09), Suleiman Soosainather (-08), Nikolai Sjvangen, Hkon Tarjei Nes, Jonatan Dale, Mikaeel Soosainather og Kevin Kvernenes.

Her er rsrapport fr 7-rsgjengen p Husnes, ved trenar Roger Nundal.

Trio Husnes G07 har ogs denne sesongen delteke p alle lokale miniputtcupane som har vore. Vi har vore ein stabil gutagjeng p 8-10 stk. Oppmte har vore veldig bra p treningane og vi har kunne jobba ein del meir med teknikk denne sesongen. Mottak og pasning, og mykje samspel gjennom dela gruppa i tre. To lag speler kamp, medan eitt lag er utanfor terpar teknikk. Mest mulig ballberring har sttt i fokus. Vi har hatt ei trening i veka. I tillegg er fleire av spelerane innom og hospiterer p eldre lag av og til, og mange er ivrige og trenar i fritida p eiga hand.

Gutane har i r vist god treningsvilje, viser bedre og bedre fotballforstelse og teknikken byrja falle meir p plass. Disiplin og orden i rekkene har og betra seg utover sesongen. Spesielt i haust har det vore gode treningar med lite tull og tys. Spelarane er framleis hekta p spela og scora. Dette frer til at dei fort kan g lei teknisk trening. Det er d viktig for oss trenarar variere og ikkje trekke ut velser i for mange minutt. Hangen etter score gjer at ein lett kan glyme pasningsspel i kamp, men dei har blitt flinkare i haust til spela som eit lag.

Den gode framgangen i r gav oss eit par cupar med litt lett motstand i 07-klassen. S vi meldte oss p i 06-klassen til cupen p Halsny. Det viste seg g veldig bra ogs i denne klassen med to sigrar og ein uavgjort kamp.

Trio Husnes J07, fr venstre Thea Emilie Vatterdal Markhus, Eline Teigen, Emilia Volden, Andrea Olderkjr-Larsen, Anna Nes, Mina Dolonen-Martiniussen (Rosendal-cup 2014).

I vrsesongen hadde vi ogs eit jentelag. Dette laget var ikkje meir enn akkurat med jenter for eitt lag og var dermed veldig srbare for frafall til cuper, men vi klarte stille lag til to cuper. I desse cupane gjorde dei det svrt godt med solide sigrar og jentene hadde det kjekt. Etter sommerferien var det diverre ikkje nok jenter som ville fortsette og dermed vart det ikkje meir jentelag, og heller ingen jenter som har vore med i haust. Men dei er hjertlig velkomne tilbake ved seinare hve.

Vil med dette takke alle foreldre, besteforeldre, ssken og tanter og onklar for all hjelp og sttte i sesongen 2014.

Hpar samarbeidet kan fortsette like godt i ra som kjem.

Roger Nundal, trener og oppmann

Terje Nes, trener
Kjetil Dale, trener og dugnadsansvarlig

Bnnsolid bortekamp av Trio J15 ga 3p mot Djerv 1919
Les meir [19.09.2019]
Lokalbatalje i Valeparken
Les meir [18.09.2019]
Friidrett: Resultater seriestemne 11.september
Les meir [12.09.2019]
Hstskvetten 2019
Les meir [10.09.2019]
Meget bra fotballkamp, 3 poeng og tabelltopp for J15!
Les meir [09.09.2019]
Knapp siger utanfor Brann stadion
Les meir [08.09.2019]
Merkedag for Trio fotballen - vi er formelt KVALITETSKLUBB!
Mlorgie p Stord