rsrapport: Trio/Halsny G14-3

Bak fr venstre Hvard Hope, Vebjrn Rssland, Sander Torget, Mathias Grindheim, Sindre Lemicka Brix, Vegard Teigland, Isaac Jrgensen. Framme fr venstre Jonas Rstb, Tristan Andre Fredlund, Sebastian Blom, Imam Eldi og Mads Olsen. I tillegg har Dion Clifton Attile og Johannes vsteb vore med p laget.

rsmelding for 'Husnes-gjengen', Trio/Halsny G14 lag 3.

I vrsesongen endte laget p 5. og sisteplass i 2.divisjon med 2 sigrar og 6 tap. I haustsesongen gjekk det betydeleg betre. Trass i at 2.divisjon d vart forsterka med 3 lag fr vrens 1.divisjon, hevda laget seg godt. Det endte med 7.plass av 9 lag med 1 siger, 3 uavgjorte og 4 tap, men utanom stortap for Solid i frste kampen, spelte ein jamnt med dei fleste. Laget var solide defensivt med berre 2 baklengs i snitt pr kamp. Med litt betre utteljing framover hadde fleire av dei jamne kampane bikka vr veg.

Gjennom sesongen har ein vore ein stabil gjeng p 13-14 spelarar. I vr sleit ein litt med frammte p trening og ikkje minst til kamp. Det gjorde at ein litt for ofte mtte hente inn 13-ringar p kort varsel. Dette betra seg veldig til hausten og gutane viste mykje betre haldningar. I haustkampane lnte ein fast 2-3 spelarar fr lag 1, som trengte meir speletid p 11ar. Det gav eit godt samarbeid som var utviklande for begge partar. Gjennom heile ret har elles Imam vore fast med p lag 1 ogs, i tillegg Mathias har vore innom i haust.

I haust var ogs laget med p Regy Cup i Haugesund og beit godt fr seg der. Laget gjekk glipp av A-sluttspel med minste margin etter god innsats og godt spel i fleire av kampane. I tillegg var turen veldig vellukka sosialt sett.

Trenarar for laget har vore Egil Olsen og Frode Blom. Neste r tek gutane steget opp p G16, der vi d totalt vil ha ca 40 spelarar i rsklassane 99 og 00.

Friidrettsdeltaking i Gteborg
Les meir [03.07.2019]
Trio p Ironman 70.3
Les meir [01.07.2019]
Bronsemedalje til Trio J15 i Sr Cup!
Les meir [27.06.2019]
Tap i semifinalen for J15, bronsefinale i morgon
Les meir [25.06.2019]
Siste fr ferien
Les meir [23.06.2019]
Dramatisk og spennande p Sr Arena d J15 sikra semifinale i A-sluttspel i Sr Cup
Les meir [23.06.2019]
Festdag p Husnes stadion
Les meir [22.06.2019]
J15 med full pott etter dag 1 av Sr Cup!
Les meir [22.06.2019]