Jentelaget med trippel i amputert Trio Cup

Vinnarlaget, fr venstre Synne N, Mirka, Madel, Synne B og Lea Sofie.

I det som blei ein amputert innecup for jenter 16 r i Husneshallen laurdag, gjorde dei nybakte kretsmeisterane reint bord og tok dei 3 frste plassane.

Odda hadde meldt p 3 lag til cupen. Raset i Mauranger gjorde at ein fr Odda mtte reisa om Sknevik i staden, noko som tar 30 minutt lenger tid ein veg fr Odda til Husnes. Dette var av fullstendig ukjente grunnar for mykje gapa over for Odda og dei valgte rett og slett bli heima(?!). Det vil sei alle minus ei. Solveig Haldorson, venninne av June, var p besk hos eks Oddingen og hadde veldig lyst spela cupen som ho hadde gledd seg til. Ho passa Triodrakten srs godt og ho gjorde ein flott figur p Trio 2, saman med venninna fr Sunde.

Kombinasjonen Lygre-Mehammer har gjeve mange Halsnyscoringar ogs i eldre rgangar. Her er det Kristine og Hanna som veggar seg forbi Trioforsvaret.
Ikkje noko gjera med Odda si manglande lyst til spela fotball, vi gjorde vre 2 lag om til 3 og Halsny stilte med eitt lag av 2000- og 2001-modellar. Kjartan sine jenter gjorde seg ikkje vekk p nokon mte, spelte fin fotball og ytte god motstand for vre 3 lag. Dessverre for dei stod ingen andre enn Lea Sofie Dalland i ml kvar gong dei var p banen og ho er ikkje god scora p med hndballml :) Fasiten for Halsny vart 2 tap og 1 uavgjort og fjerdeplass i pulja. I puljespelet ellers viste 2000 jentene ( Vilde) p Trio 2 svrt gode takter i dei 2 siste kampane, d dei slo Halsny med solide 3-0 og pfrte frstelaget eit 1-0 tap. Med uavgjort mot Trio 3 vant dei pulja med 7p, fre Trio 1 med 6p.

Finalen vart dermed eit revansjeoppgjer for Trio 1 og i finalen var det ingen tvil mot dei hakket yngre jentene p Trio 2. Til tider svrt hurtig og godt kombinasjonsspel av kvartetten Madel, Synne N, Synne B og Mirka. Synne B var finalens store spelar d KM-gullet vart sikra forrige helg og noterte 2 scoringar d. Ho kopierte det i dag og satte begge mla i 2-0 seieren mot dei hardt kjempande jentene p Trio 2. Ikkje dumt vera best nr det gjelder :)

Syns vi fekk max ut av ein vanskelig situasjon skapt av Oddas merkelige adferd. Ei god treningskt og gjennomkyring. Masse bra spel og vi fekk vist dei frammtte at nivet er svrt hgt p det beste. Spesielt var nivet til Trio 1 i finalen meget bra. Ogs utrulig kjekt sj Zumilana og Marie i gang igjen. Vi treng alle som ei denne sesongen :)

Siste innecup er om 2 veker d vi tar turen til Odda, enten gjennom tunnelen - eller i verste fall gamleveien med ferje :)

- Per Einar Gjerding