Siger til Trio G13 i Trio Cup

Vinnarlaget, fr venstre Martin Hjelmeland Arnesen, Magnus Vik, Torstein Olderkjr, Brynjar H. Gjerding, Lars Olderkjr Larsen, Daniel Normann og Isak Mo. Alle foto: Kjell Arne og Liv Rose Olderkjr Larsen.

I klassen for G13-14 r gjekk 13-ringane heilt til topps. Her er referat fr trenarane, Tore Olderkjr og Odd Steinar Arnesen.

Innecupen i Husneshallen i gr enda med 2-0 siger for det eine G13-laget vrt. Vi hadde 2 lag med i cupen, og begge laga vre spela 3 innleiande kampar. Det fyrste laget vrt spelte 3 jamne kampar som enda med 2 knappe tap og ein siger, mot 2 Oddalag og det beste G14-laget fr Rosendal. Laget vrt enda difor p 3.plass i gruppa si, og ndde difor ikkje kvartfinalen.

Martin var dugeleg sliten etter at sigeren var i hamn.

Det andre laget vrt vann 2 kampar og spela ein uavgjort i dei innleiande kampane. Med 7 poeng vann dei gruppa si og var klare for kvartfinale. I kvartfinalen mtte dei eit G14 lag som dei etter glitrande spel slo 5-0. Semifinalen vart noko jamnare, sjlv om gutane etter kvart slo ut nok eit 14-rslag fr Odda. I finalen mtte vi det beste laget fr Rosendal. Etter ein tett og god kamp, var det nokre slitne gutar som kunne jubla for ein 2-0-siger.

Lars og Daniel var ganske ngde med f pokal.

Alle gutane gjorde ein framifr innsats denne dagen. Og det er kjekt sj at vi fr til det vi arbeider med p treningane vre: Spele ball p f touch, halde ballen p bakken og gi gode alternativ til ballfrar. Det er eit eventyr sj gutane spele fotball :)

Dei som var med: Isak, Magnus T, Magnus V, Alen, Sander, Joakim, Mads, Torstein, Brynjar, Daniel, Martin og Lars.

- Tore og OSA

Fair play-prisen til SK Vedavg Karmy