rsmelding Triohuset

rsmelding fr husstyret 2014

Husstyret har dette ret besttt av:

Runar Blokhus, Line Valstad, Ordin Johnsen, Ingunn Onarheim og Hilde Enstad. 2 av styret mtte dessverre trekka seg, og Beathe Rssland kom inn i staden for.

Til tross for at det har vore f aktive personar i styret, s har vi klart oppretthalda aktiviteten p huset. Vi starta vren 2014 med dugnad utanfor huset, der vi fekk laga plen p oppsida. Det vart luka i blomebedda og rydda litt i omrdet rundt huset.

Husstyret hadde ansvar for kiosksalget d friidrettsgruppa hadde stevne 27.09-14, noko som gav eit greit overskudd, samstundes som vi fekk seld lodd der til den rlege Triobasaren. Den vart tradisjonen tru avhalden 28.09-14. Det kom godt med folk, men vi fekk inn noko mindre pengar enn ret fr.

Pensjonistfesten vart arrangert i april, med snittar, resal og underhaldning ved Arne Torget. Det kom i underkant av 40 personar.

Utleige av huset har gtt sin gang. Det som var ekstra kjekt i r var at NAV Hordaland kom inn og ville leiga huset i 6 veker. Det fekk vi inn ein god slump pengar for.

Sidan vi har vore f og 'travle' folk som har hatt ansvar for utleige, har vi ved eit par hve ftt tilbakemelding p at t.d. golvet ikkje har vore skikkeleg reint nr det har vore leigd ut, og ein gong var ikkje bestikket skikkeleg vaska. Dette tar vi i styret til etterretning og skal sj om vi kan endra rutinane for unng at slikt skjer. Men vi set stor pris p at huset blir brukt. Golvet i storsalen er slitt og gjer at det er vanskeleg vaska og f det til sj reint ut. Styret har som ml f det bona i lpet av 2015.

Ellers har garderobeanlegget blitt ferdigstilt og resultatet har blitt veldig bra. All ros til dei som har sttt i bresjen for dette.

Det har og vore tilsyn p det elektriske anlegget. Det m gjerast nokre utbetringar, men det er ingen alvorlege feil. Arbeidet med utbetring er i gang.

For styret,

Runar Blokhus og Line ynes Valstad

Bnnsolid bortekamp av Trio J15 ga 3p mot Djerv 1919
Les meir [19.09.2019]
Lokalbatalje i Valeparken
Les meir [18.09.2019]
Friidrett: Resultater seriestemne 11.september
Les meir [12.09.2019]
Hstskvetten 2019
Les meir [10.09.2019]
Meget bra fotballkamp, 3 poeng og tabelltopp for J15!
Les meir [09.09.2019]
Knapp siger utanfor Brann stadion
Les meir [08.09.2019]
Merkedag for Trio fotballen - vi er formelt KVALITETSKLUBB!
Mlorgie p Stord