Trio Cup for lillegutar

Klikk p bildet for full strrelse
Halsny i angrep mot Trio Raud fr Valen. Klikk p bileta for full storleik.

Sndag var 11 lillegut-lag i aksjon i Husneshallen. Frst var det 6 lag i 94-klassen som braka i hop, sidan mttest 5 lag fr rsklassen under.

Trio Raud sin keeper gr offensivt til verks.

Humret og innsatsen var p topp og ungar, trenarar og foreldre sg ut til ha ein framifr sndag. I 94-klassen stilte 3 lag fr Trio; Orange fr Husnes, Raud fr Valen og Gul fr Husnes. Vitjande lag var Rosendal, Halsny og Tyssedal.

Rune Moe snudde kampen mot Tyssedal nesten leine med 3 scoringar for Trio Gul (deriblant eit snedig hlspark), etter at gjestane tok ei tidleg fring.

Laget fr Rosendal viste god innsats, medan Halsny mnstra det kanskje mest velspelande laget. Men dei sleit veldig med f ballen i ml. Tyssedalingane flte nok motstanden var tff, for dei stilte med mange sm spelarar som sikkert har eit r eller to veksa p. Orange-trenar Svein Olufsen rdde som vanleg over veldig mange husnesingar. Han kunne nesten stilt to lag. Husnesingane og sundebuane hadde styrka laga med hhvis Endre Eide og Rune Moe, som begge er 94-modellar, men i r spelar for Trio sine lag i smgut-klassen.

Trio Raud fr Valen.

'

Valen kunne elles skryte p seg vera bde frst og sist. Mot Rosendal brukte dei berre 6 sekund fr avspark p score kampens einaste ml. I mtet med Halsny fekk dei derimot kampens einaste ml i mot seg i aller siste sekund.

Halsny sitt lillegut-94-lag.

Trio Orange fr Husnes.

.

Ein lovande gjeng fr Tyssedal.

Rosendal sine lillegutar.

.

Staute Trio-lillegutar fr Sunde.

.

Rubb-keeper Erlend Hestnes avvergar Halsny-scoring.

Etter 5 kampar til kvart av laga, var det 95-klassen sin tur. Der stilte Trio med Raud fr Valen og Brun-96 fr Husnes. I tillegg var bde Halsny og Rubbestadneset med, medan Rldal var dagens mest langvegsfarande lag.

Fredrik Hollund Ekeland tek innspark for Trio Brun.

Husnesingane fekk merke at dei er ret yngre, medan Rldal spelte betre og betre utover i turneringa. Halsnybuane varta opp med nokre imponerande tekniske finesser.

'

Etter kampane var det premieutdeling til alle lag. Rakk diverre ikkje f lagbilete av Halsny-laget, som hadde det travelt med n ferga.

Trio Brun mot Trio Raud.

.

Trio Raud fr Valen sitt 95-lag.

Spreke gutar fr Rldal.

.

Trio Brun fr velfortente premiar.

Laget fr Rubbestadneset.

Kretsrekord i kastfemkamp