Trio Cup: Full fart i Husneshallen

Det var mykje folk bde p banen og tribuna d rets siste Trio Cup gjekk av stabelen laurdag. Denne gongen var det dei yngste klassane som braka i hop.

Klikk p bildet for full strrelse
Stor innsats i opningskampen mellom Triolaga fr Husnes og Sunde.

S mykje som 22 lag fr heile kommunen var med. Desse var delt opp i 4 klassar, som vart gjort unna ein etter ein. Frst dei aller minste, fdde i 98. Sidan 97-klassen, 96-klassen og utp ettermiddagen; lillejentene.

Det vart ein lang dag for arrangrane, men med s mykje ekte idrettsglede samla under eitt tak, er det vel verdt tida. At s mange foreldre og slektningar mter opp for heie p dei minste, er ogs veldig hyggjeleg.

I klassen mini-98 var 6 lag med: Trio stilte med 3 lag, fr Husnes, Sunde og Valen, medan Strand Ulv stilte eit jentelag. Dei to andre laga var fr Halsny og Herysund. P 11 kampar vart det scora heile 26 ml. Og fotballen vart spelt med stor gld, tidvis utan omsyn til sidelinjer og tullete reglar som innkast og corner. Det m vera lov seie at halsnybuane briljerte med flott teknikk.

Trio Valen jublar for Henrik, som scora eit kjempeml mot Herysund.

.

Laget fr Sunde varmar opp p alternativt vis.

.

Framtidig kantspelar: Sjlv med begge lag p motsett side av banen, fredreg Daniel halde breidda. Trenar Janne freistar engasjere Triovingen i spelet.

.

Halsny pressa iherdig mot Herysund-mlet, og fekk si ln i 3 scoringar.

.

5 mot 1 er visstnok ein smule feigt.

.

Trio Sunde hadde pnska ut ein aggresiv formasjon til motstandaren skulle ta avspark.

.

Janne, Harald og Frank mangla i allefall ikkje innbyttarar.

.

Premiering: Laget fr Herysund frst ut.

.

Ein staut gjeng i fr Valen.

.

Sprek fotballframtid fr Sunde.

.

Husnes-gjengen i flunkande nye drakter.

Jentene fr Strand-Ulv.

.

I mini-97 var det 5 lag, ogs her eitt fr kvar Trio-bygd. Halsny og Strand-Ulv var med her ogs og p 7 kampar rasa det inn heile 19 scoringar.

Valen-97 framviser fin teknikk og turneringas flottaste shorts.

.

Tffe duellar mellom Trio Valen og Strand-Ulv.

97-laget fr Husnes.

.

Desse representerte Halsny. (Dei andre Halsny-laga mtte diverre prioritere ferga framom premieutdeling og fotografering.)

.

P Strand-Ulv var bde Liverpool, Manchester United og Arsenal representert p eitt og same lag.

.

Laget fr Valen i 97-klassen.

Etter nok ei hektisk premieutdeling, var det klrt for mini-96. Dette var den strste klassen med heile 7 lag pmeldt. Trio stilte med lag fr Valen og Sunde, Rosendal hadde 2 lag, medan Halsny, Uskedal og Herysund ogs mnstra kvar sine lag. Her var det langt tettare i forsvarsspelet og p 13 kampar vart det berre 14 ml.

Uskedalens Bjrn Martin Haugland p jakt etter ballen.

Herysund-keeperen kastar ut.

.

Hvard Furdal i Rosendal si kvite drakt, i kamp med to fr Herysund.

Valen sitt mini-96-lag.

Rosendal 1.

Rosendal 2.

Premierte uskedalingar.

.

Trio Sunde deltok med same laget i 2 klassar, men brorparten var diverre gtt heim fr premieutdelinga.
Herysund sine mini-96

Til slutt var det lillejentene sin tur. Berre 4 lag var med her og Trio Sunde var favorittar, sidan dei har spelt i lag ei stund. Trio fr Valen hadde derimot berre 2 treningar p baken fr turneringa. I tillegg var bde Herysund og Uskedal med.

Dei ferske fotballjentene fr Valen starta noko ustrukturert.

Lagleiar Hilde p Trio Sunde hadde lova ut rykekutt om jentene vann alle kampane sine. Og det gjorde dei. Valebuane overraska elles med 2 sigrar, til ein oppgldd trenar Oddvar si store begeistring.

Emilie Kaldestad Ersland p Trio Sunde i full fart mot ml.

.

Veronica Gilstad Onarheim (med ballen) og Helga Grnstl pressa veldig p mot Uskedal.

.

Helga scora sigersmlet fr valebuane 10 sekund fr slutt, og d tok bde spelarar og trenarar heilt av.

.

Tore og Oddvar har kun tilsynelatande nervene under kontroll.

Lillejentene fr Herysund.

.

Srs lovande fotballjenter fr Sunde.

Uskedalen sine lillejenter.

Valen lillejenter.

Med dette er rets Trio Cup'ar i Husneshallen ferdige. No flyttar fotballen utomhus for godt, sjlv om rykta om ein ferdigstilt kunstgrasbane kanskje var noko overdrive.

rsmelding Trio J14 sesongen 2018
Les meir [09.12.2018]