Takka for seg som matchvinnar i finalen

Halsny 2 til topps i jenteklassen. P laget Ovidie Eide, Alida Nesheim, Silje Eide, Siren Njs, Malin Lygre, Kristine Lygre, Hanna Mehammer.

Laurdag gjekk rets frste innecup av stabelen, 15-16 ringane skulle til pers. Heile 25 lag deltok, 15 i guteklassen og 10 i jenteklassen. I jentefinalen avgjorde Kristine Lygre for Halsny med eit knallskot, det siste ho gjorde fr overgang til Stord.

Slvinnarane Rosendal Raud: Marte Byum, Thea Taranger, Eli Omvik, Hanna Tvilde, Alette Mehl, May Beate Brakstad.
Halsny-jentene var dominerande i cupen, trass enkelte srs unge spelarar. Men srs gode! Begge Halsny sine lag tok seg til semifinale, der dei mtte kvart sitt lag fr Rosendal. Kjekt var det at det ogs vart eitt lag fr kvar klubb i finalen, og der avgjorde alts Kristine Lygre med kampens einaste ml. Ergo vann Halsny 2 finalen mot Rosendal Raud.

Trio 1 vann guteklassen: Tarmo Tars, Lars Olderkjr Larsen, Daniel Normann, Mathias Hansen Eide, Brynjar Gjerding, Torstein Olderkjr, Mads Jrgensen.
Blide slvvinnarar fr Rosendal: Ola Hunstad, Torbjrn Nes, Trym Guddal, Tord Guddal, Torstein K. Olsen, Snorre Sllesvik, Kristoffer Tangstad.
I guteklassen var det mange gode lag, men heilt til topps gjekk dei unge gutane p Trio 1. Best i spel var kanskje Odda sitt frstelag, men etter 1-1 i semifinalen mot nettopp Trio, var det heimelaget som vann straffekonken. Motstandar i finalen vart Rosendal 2, som imponerte med god moral og godt spel i turneringa. Men i finalen vart det stopp, etter at Trio 1 sin mlsnik Lars Olderkjr Larsen avgjorde med kampens einaste ml, etter at Brynjar Gjerding var regissr.

Om to veker er det nye dyster i Husneshallen, d for 13-14-ringane.

Friidrettsdeltaking i Gteborg
Les meir [03.07.2019]
Trio p Ironman 70.3
Les meir [01.07.2019]
Bronsemedalje til Trio J15 i Sr Cup!
Les meir [27.06.2019]
Tap i semifinalen for J15, bronsefinale i morgon
Les meir [25.06.2019]
Siste fr ferien
Les meir [23.06.2019]
Dramatisk og spennande p Sr Arena d J15 sikra semifinale i A-sluttspel i Sr Cup
Les meir [23.06.2019]
Festdag p Husnes stadion
Les meir [22.06.2019]
J15 med full pott etter dag 1 av Sr Cup!
Les meir [22.06.2019]