3 poeng p siste bortetur

G19: Stegaberg-Trio2  2-6. Litt tynt med folk til rets siste bortekamp, men vi plukka opp vr 13.mann, som har flytta p skule til len, p vegen til kamp p Frakkagjerd. Mange innbyttarar er uansett noko styr. Solid kamp av oss og ein kontrollert siger.

Vi hadde god kontroll i frste omgang, stdige bak og heldt hgare tempo offensivt enn Stegaberg kunne like. Espen fekk vr frste store sjanse p eit godt innlegg fr Mathias, men etter eit vedvarande press og fleire gjenvinningar i feltet, var det til slutt Ruben som sette inn frste mlet.

Siste bortekamp for G19-2 i dag. Her har Mathias scora i vr frste bortekamp med fergetur. P lve for 5 r sidan.
Stegaberg sto noko hgt med forsvaret og vi utnytta det ved stor aggressivitet i bakrom. Sander brysta med seg ballen leine gjennom, men traff stolpen. Han var ogs nre p etter innlegg fr Ruben. Men 0-2-mlet kom etter eitt av dagens flottaste angrep. Espen og Samson med veggspel p midten, ut til Ruben p kant og i feltet var allereie Espen p lp. Han vart felt, og dagens kaptein Sander var sikker fr straffemerket.

Utover i omgangen var vi litt meir upresise og overivrige, men vi fekk 0-3 fr pause d Ruben snappa eit fl forsvarsmiss. Runda keeper og kjempa inn sitt andre for dagen.

Nokre korreksjonar i pausen og vi heldt god kontroll defensivt ogs i andre omgang. Men etter 20 minutt reduserte heimelaget. Ingen grunn til panikk, vi svara p direkten. Ole Martin med ei herleg frispeling som Ruben ikkje kunne bomme p.

Vi sleit ut heimelaget utover i kampen, og fekk mange sjansar mot slutten. Mange rare missar ogs, ogs fr straffemerket. Men Tarmo var sjlv framme p returen og sette inn 5-1. M nemne at Tarmo sin straffe var s skral at mange trudde det var tilbakespel til keeper :D

Sander sette inn 6-1 etter corner og Edvin, som fekk nokre sluttminutt p topp, brente alle sjansars mor. Aldri meir spiss...
Velvel, ein grei 6-2-siger.

D er det berre ein kamp att av seriesesongen. Og det er p onsdag, heime mot eit veldig framgangsrikt Bremnes2. Dei har ikkje tapt sidan tidleg i Norway Cup, der dei vann B-sluttspelet og har sidan ikkje sett seg tilbake. D hadde det vore kjekt avslutte sesongen med f dei ned p jorda :D

Kampfakta fr Frakkagjerd kunstgress

G19: Stegaberg-Trio2  2-6 (0-3)

0-1 (6 min) Ruben Saug

0-2 (13 min) Sander Dolonen Brkken (straffe)

0-3 (42 min) Ruben Saug

1-3 (64:min)

1-4 (65 min) Ruben Saug

1-5 (76 min) Tarmo Tars

1-6 (82 min) Sander Dolonen Brkken

2-6 (91 min)

Gult kort: Yaserullah Tarakhel, og eitt til Stegaberg

Trio sitt lag:
Aref Hosseinizada, Edvin Vgen Bjrgvik, Tarmo Tars, Vebjrn Rssland, Ole Martin Byrknes, Samson Nyrud Uppheim, Espen Aakre Sjo, Daniel Srtveit, Mathias Gjelseng, Sander Dolonen Brkken, Ruben Saug, Yaserullah Tarakhel, Tormod Sund Vrdal.

- Trenar Are Ulseth

Lyperekord av Erlend!