Mlorgie i serieavslutninga

G19: Trio2-Bremnes2 4-6. I siste seriekamp tok vi i mot haustens beste lag. Bremnes har teke 20 poeng p 8 kampar i haust og har ftt ein solid oppsving. Dei var eit sterkt lag og det vart ein tempofylt og god kamp. Vel vart det tap p oss i dag, men med 4 sigrar og 1 uavgjort etter ferien er vi haustsesongens tredje beste (av 9 lag).

Det skal vi vera ngde med, for vi har utvikla oss mykje gjennom sesongen. Srleg offensivt har vi ftt mykje meir tempo i spelet og vi kan notere oss 36 ml i haustsesongen. Det etter ha 7 strake (knappe) tap og berre 13 scoringar i vr.

I dag kom vi drleg i gang og frste 10-15 minutta hadde eit temposterkt Bremnes trkket mot oss. Aref varta opp med fleire gode redningar, der srleg susaren han fekk fista i stolpen var klasse. Mten vi fekk 0-1 p var derimot ussel. Fullstendig svikt i dekkinga p corner, det skulle vi klart unng.

Etter kvart kjempa vi oss inn i kampen og skapte ein del sjansar. Daniel skaut like utanfor og det gjorde Ruben ogs, d Sander kom rundt og la inn. Bremnes fekk 0-2 p eit frispark etter halvtimen, men vi hadde mot slutten ein rein kanonade mot bortemlet utan lukkast. Ruben, Samson og Rasmus sine avslutningar vart alle redda p strek. 0-2 midtvegs.

Fr start av andre omgang var det dags for eit etterlengta come back. Henning har vore ute med skade nesten heile sesongen, og fekk vel ein halvtime p banen i midtforsvaret. Til dei grader spelesugen som han var, var han ogs ein god del andre stader enn der. Kjekt ogs at han fekk seg ei scoring, d han framviste mykje vilje i feltet etter corner.

Men fr det reduserte Sander til 1-2 p eit herleg angrep. Mathias frte opp p venstre og fann Ruben, som slo hardt inn framom ml, der toppscoraren vr var p plass. Men Bremnes svarte med 1-3 minuttet etter. Kort etter hadde spissduoen vr byta roller, men d gjekk Ruben sitt skot like utanfor.

1-4 kom p ein uheldig keeperinngripen, men vi meldte oss p att d Edvin fann Sander med ei strlande pasning. 2-4, fr Bremnes p ny svara f minutt etter. S kom Henning si redusering til 3-5 og vi la opp til sende ein ekstra mann opp p topp siste kvarteret. Men vi hadde ikkje eingong ftt han fram, fr Bremnes la p til 3-6 p ei kontring.

D gjekk lufta ut av den potensielle sluttspurten. Ruben reduserte med ein susar fr 20 meter, og Daniel hadde eit skot i tverrliggaren, men kampen endte 4-6. Fortent nok, Bremnes var eit hakk betre enn oss i dag. Alt i alt ein god og fartsfylt kamp, s vi kan vera brukande ngde med serieavslutninga.

Mathias gjorde nok ein gong ein sterk kamp og har vist imponerande haustform. Han var vr beste i lag med Ruben, som i lag med Sander p topp er ei pest og ei plage for eit kvart forsvar. Til slutt god omtale av kampens stdige dommar, 16-rige Annika Guddal, som meistra eldre spelarar og hgt tempo veldig bra. Her har vi eit stort dommartalent.

Kampfakta fr Kvednabekkjen

G19: Trio2-Bremnes2 4-6 (0-2)
0-1 (6 min)
0-2 (27 min)
1-2 (51 min) Sander Dolonen Brkken
1-3 (52 min)
1-4 (62 min)
2-4 (68 min) Sander Dolonen Brkken
2-5 (71 min)
3-5 (74 min) Henning Solheim
3-6 (78 min)
4-6 (88 min) Ruben Saug

Dommar: Annika ye Guddal, Rosendal
Gult kort: Sander Eik Vevik og eitt til Bremnes

Trio sitt lag (3-5-2):
Aref Hosseinizada, Edvin Vgen Bjrgvik, Sander Eik Vevik, Tarmo Tars - Ole Martin Byrknes, Samson Nyrud Uppheim, Espen Aakre Sjo, Daniel Srtveit, Mathias Gjelseng - Sander Dolonen Brkken, Ruben Saug, Rasmus Eik Sjo, Benjamin Skarveland, Tormod Sund Vrdal, Henning Solheim.

- Trenar Are Ulseth

Lyperekord av Erlend!