2x 2-6

G12: Husnesgutane avslutta seriesesongen med ein guffen bortekamp i forferdeleg grisever i Rosendal p mndag, samt ein langt meir behageleg heimekamp mot Odda i kveld. Begge endte med 2-6-tap, men prestasjonane var hgst ulike.

Kampen i Rosendal er det om gjere glyme snarast rd, sjlv om minnene av stiv kuling og striregn p tvers er vanskeleg f vekk. Det hjalp overhovudet ikkje at vi hadde 7 innbyttarar, som mtte st og hutre p linja. Det var vanskeleg kome i varmen nr ein endeleg fekk litt speletid. Rett nok starta vi framifr frste 10 minutta og var klart best. Brage avslutta eit herleg angrep fr oss og vi leia 1-0. Sidan var det berre sorgen, ein drleg kamp fr oss og alt var surt, iskaldt og skkande vtt. Eit trysteml av Mohammed A, og alts 2-6-til slutt.

Betydeleg betre ver d Odda var p besk i dag. Og ein betydeleg betre prestasjon, trass i at motstandaren var seriens beste lag. Vi har vre utfordringar defensivt og glymer oss litt for ofte ut, slik at det til tider blir reinaste motorvegen fram mot mlet vrt. Der ventar ein knallgod keeper (Gunnar i frste, Martin i andre), men det m bli ein del baklengs nr motstandaren fr s god plass. Slik kom 0-1 og vi sleit i starten. Men etter kvart fekk vi betre kontroll, styrt av ein opplagt Andre, som har vist seg som vr bestemann i haust. Flott utvikling som midtstoppar.

Etter 20 minutt utlikna vi etter eit flott angrep, som Elias smelte i stolpen og Mohammed Z var framme og sette inn returen p. Fullt fortent og vi hadde etter kvart flest sjansar og best offensivt spel i omgangen. Men 1-1 sto seg til pause.

I andre omgang var det jamnt halve omgangen. Odda hadde ein susar i tverrliggjar og ned, fr Mohammed A svara med ein kanon i vinkelen og ut. Men midt i omgangen fekk vi igjen problemer med press p midt og hgt forsvar, noko som frte til mange gjennomlp leine mot keeper. D rann det inn 4 baklengs p eit femminutt. Surt etter ein s god kamp fram til d. Men vi heva oss igjen og vi fekk ei flott redusering d William spelte fr Mohammed Z p hgrevingen. Perfekt innlegg til Mohammed A.

Elias fekk ogs to kjempesjansar og Hkon og Mohammed A kvar sin i sluttminutta, men i staden kom 2-6 i siste speleminutt. Skit au. Ein god prestasjon av oss. Ogs i dag var vi 16 'mann', s det vert mykje byter og rokeringar. Men det er eit luksusproblem. Vi satsar p halde fram med treningar utover hausten. Hpar gutane er med p det :)

- Assistenttrenar Are Ulseth

Lyperekord av Erlend!