Seriemeisteren vart for sterk

Det vart for tft mot serievinnaren kra for J14 fredag kveld

J14, 1. div Rogaland, kra - Trio 3-1 (2-1).

rets siste bortekamp var mot serieleiar kra fredag kveld for Trio sine 14-rs jenter. Heimelaget var topp tente d dei ville bli seriemeister i 1. divisjon med 3 poeng i kveld. Dei varta opp med ein knallkamp og d vart vi eit par nummer for sm.

Flott kamp som stoppar av Ariana
Vi hadde spelt 1-1 og tapt 2-4 fr i r mot kra og flte at vi skulle vera p hgde i kveldens kamp.

Ingeborg er i storform og storspelar for tida
kra gjekk ut i hundre og kunne fort ha leda allerede etter eit par minutt d dei og hadde 2-3 cornerar. Dei vant det meste av duellar, var frst p ball, sprang mest og hadde eit meget bra og hurtig pasningsspel med gode bevegelsar. Rett og slett god fotball:-). Det gr ca eit kvarter fr nullen sprekk og det er ei kanonkule opp i nettaket til venstre for Malene, utagbart. Ikkje lenge etter ladar samme spelar igjen, denne gong eit hardt skot lavt i motsatt hjrne. Vi blir litt for seine oppi press i disse situasjonane, m bli end tffare i ballpressog blokkering nr vi anar skudd imot. Vi lftar oss noko siste 6-7 minutta fr pause og kjem oss hgare i banen. Like fr pause vinn vi ein corner. Den er Linnea tffast p i feltet og krigar inn ei redusering 30 sekund fr halv tid.

God kamp av June p hgrebacken

Kjekt med ein pitstop p REMA1000 p Kvala ein fredag kveld
Kampbilde er nokolunde likt i andre omgang, men blgar litt meir og vi gjer ein bedre omgang. kra er fortsatt det frande laget og det er ikkje ufortent d dei p eit glimrande angrep gr opp i 3-1. Her var det hgt niv, ballen gjekk kjapt fr spelar til spelar og vi evna rett og slett ikkje henga med. Kontant avslutning i hjrna, trur det var nummer 3 fr samme venstrefoten.

Med omtrent 20 minutt igjen kjem ein omdiskutert situasjon som KUNNE snudd kampen. Cecilie slr ein perfekt stikkar i bakrom til Julie som kjem leine mot ein utrusande mlvakt. Julie nr ballen like fr keeper og keeper treff Julie. Begge gr i bakken og blir liggande. Her kunne dommar fort blst frispark til oss p 17m og gitt rdt kort til kra keeper. Dmmer imidlertid ikkje frispark i det heile. D ebbar det ut med fortent 2-mls seier til kra og dei kunne feira seier i divisjonen ein runde fr slutt.

Vi tapte for eit betre lag i kveld. Vi fekk ikkje tak i midtbanen sjlv med ein femmar der. Forsvaret var vr beste lagdel, med radarparet Ingeborg og Ariana i midten som dei beste.

Stor takk til Ronny Quam som kjrte oss med Trio bussen!

Vi avsluttar ein kjekk sesong med masse kampar mot gode lag i 1. divisjon mot Haugar2 kommande onsdag p Kvednabekkjen. Seier der vil gje 4. plass, vi er uansett garantert topp-5, med Bremnes bak oss p tabellen. Flott prestasjon av jentene!

Laget i dag:
Malene, June, Ingeborg, Ariana, Aurora, Cecilie, Synna, Linnea, June Marie, Astrid, Emma, Sophie.

Kristine, Bjrn & Per Einar:-)

Lyperekord av Erlend!
Les meir [01.12.2018]