KM kamp J13 2.div. Trio-Nore Neset 2

Straffetakarane til Trio

Trenarane Karen Hilda Kloster og Kjell Magnar Eide har levert eit fyldig referat fr semifinalekampen om bli krinsmeister 2. div. Hordaland

Jentene har levert ein god sesong.

J13 Mester 2.div. semifinale Trio Nore Neset 2 2-2(1-1) 4-6 etter straffespar

Det vart ein svrt spennande og jevn kamp mellom 2 avd vinnere. Nore Neset slo Sreide 1 0 i kvart finalen. Vi var heldige som fekk Walk Over til semifinale i sluttspelet. Det er alltid litt ekstra spennande og usikkerhet nr vi mter motstandere som vi ikkje har mtt fr. Nore Neset har 2 lag og stilte med s seia alle saman(16 stk) til kamp mot oss. Kampen opna med eit lite overtak til Nore Neset sjlv om me hadde ein ganske kraftig vind i ryggen. Etterkvart jobba me oss inni kampen og fekk nokre bra raid av Cecilie p hgre kanten. Men etter 20 min klarer vi ikkje f klarert etter corner og Nore Neset krangler inn 1-0. Var redd vi ikkje skulle komma tilbake no for repekten var fortsatt synleg. Men vi skaper fortsatt nokre halv sjanser og etter ca 30min fr vi corner fr hgre. Ballen kjem ut i returrommet der str Annie klar og banker den inn og 1-1. Dette vert og pause resultatet. I 2 omgang skulle vi spela i motvind og sidan vi ikkje hadde klart f noko overtak i den relativt krafitige medvinden mtte vi opp nokre knepp skulle vi sl dette laget fr Os. Og heva oss i 2 omgang gjorde vi og gjekk opp i 2- 1 leiing etter at Sophie blei felt. Cecilie tok straffen men keeper redda. Heldigvis var ho klar p returen og sette den sikkert i ml. Spelet blger no litt fram og tilbake. Nore Neset har vinden i ryggen og fr nokre skumle skudd forsk. Men vi har ein solid keeper i Wiktoria som tar det som kjem. Men etter 25 min er ho ute p sida av ml etter eit gjennomlp. Ser ut for at ho har ballen men plutselig er den fri igjen(frispark?) og vi fr ikkje klarert den vekk. Nore Neset fr krangla den i ml og 2-2. Like fr slutt fr Nore Neset eit nytt langskudd som gr i tverligger og ned men heldigvis ut og ordinr tid ebber ut til 2-2.

S 2 ganger 5 min ekstraomganger. Lite skjedde i desse og straffespark konkurranse venta. Dette har jentene aldri vore med p fr. Eg lurte p om vi skulle ta ein runde p dette p trening p torsdag, men fant ut at vi ville f lite ut av det og kanskje heller f litt feil fokus?? Var veldig trygg p dei 5 som skulle ta straffe. Og visste at vi har ein veldig god keeper. P grunn av vinden ville dommeren ha mlet inni det store 11er mlet mot ungdomskulen. Oppfordringa til jentene var plassere sikkert i ei av sidene ikkje g for kraft. Me opna med at Jenny sette ballen fint i sida men i feil ml? Nore Neset scora sikkert p sine 2 neste og Cecilie og Sophie sette og sine trygt i ml. S bomma Nore Nest slik at det var 4-4. Men neste sette Nore Neset i ml og 5-4 fr Annie skulle skyte. Dessverre fekk Annie eit uheldig treff og keeper redda. S visst d Nore Neset treff p sin siste var det avgjort. Det gjorde dei og 6-4. S d vart det ingen straffe p Weronika. Sett i lys av at vi stilte litt svekka til denne kampen med kun 9 spelarar til disposisjon som stod p heile kampen uten innbyttere. Ellen Marie var p svmmestevne, Leah, Angelica og Hava p sonesamling. Hadde vi berre sikra oss Hanna Medhaug(2007) i bakhnd. Jentene har ein veldig flott st p vilje og ikkje snakk om pauser her. Alle vil spela mest mulig. Ellinor spelte sin frste kamp p 2 mnader og har vore sjuk dei siste 3 vekene. Og sjlv ho holdt heile kampen, men ho er selvflgelg ikkje p sitt vanlige topp niv, men utruleg kjekt at ho er med.

Vi kan vere utruleg stolt over innsatsen i sesongen og viser at vi har utvikla oss enormt og faktisk e blant dei 10-12 beste i laga i Hordaland for tida.

Desse var med: Wiktoria Kondraka, Sofie Amalie vsteb, Weronika Kondraka, Jenny Eide, Heda Eldi, Annie Kloster, Cecilie Medhaug, Sophie Mehri, Ellinor Isac. I bakhnd Hanna Medhaug.

Elles har desse vore med denne sesongen: Leah R Mo, Angelica Vimme og Hava Eldi

Takk for sesongen!!