Trio J15 heilt til topps i Bergen Fotballfestival!

Trio J15 med pokalen etter siger i Bergen Fotballfestival!

Trio har eit lovande 15-rs lag for jenter. I helga reiste 13 jenter og ein del fresette til Bergen for delta i Bergen Fotballfestival i Vestlandshallen. Ei kjempehelg p alle mtar, som til slutt vart krona med flott pokal og turneringssiger i ein klasse som talde 24 lag, stort sett fr Bergensomrdet.

Vi stilte med 2 lag, Trio Rd og Trio Bl. Trio Rd spelte totalt 5 kampar. 3 stk ettmls tap (2 av dei mot Olsvik/Kjkkelvik 1 og sane som gjekk til semi og finale mot Trio Bl) og 2 uavgjorte med straffekonk vart det. Ikkje utspelt av noko lag og eit uheldig tap i kvartfinalen i b-sluttspelet sndagen, der ein leia 2-0 og frte heile kampen. Dette kunne fort gtt ein del lenger, men prestasjonsmessig meget bra av jentene i januar mnad!

Julie var effektiv og vart toppscorar for jentene
Trio Bl bestod av dei som hadde >80% treningsframmte gjennom fjorret. Jentene fekk samspelet til flyta fantastisk godt fr starten av og vann dei 2 frste kampane 8-0 og 7-1. Puljesiger og klar for kvartfinale i a-sluttspel. Her mtte vi eit av mange Gneist lag. Jentene var 'p' s det holdt og vant komfortabelt 4-1. I semifinale venta Olsvik/Kjkkelvik 1. Vi trur vi har avgjort p 3-1, men like etter str det 3-3! Ein meget spennande kamp som Julie til slutt avgjer d ho sett inn 5-4 mlet. Fortent finaleplass sidan vi frer og leiar heile kampen. Klar for finale!

Ida Lygre og Malin Lygre er solide forsterkingar for jentelaget til Trio i 2019
Finalen gr mot sane, som for eit r sidan vann 14-rs klassen i samme cup. Eit toppa sane lag spelar meget bra, men vre jenter str fantastisk opp og jobbar som lver. Det er ikkje ufortent nr Julie gir oss 1-0. Utligninga kjem 3 minutt fr slutt og ein svrt god og spennande finale m avgjerast p straffar (best av 3). Julie og Ingeborg sett vre 2 sikkert i hjrnet, mens sane sender ein over og Malene reddar nr. 2. Dermed kan jentene strekka armane i veret, hyla ut og gle seg over sin andre turneringssiger siste halvret.

Vi storkoste oss p turen med fellesmiddag p Egon og overnatting p gode gamle Hotel Orion, som bydde p nyoppussa rom og ein fantastisk frokost!

Vi har ftt 2 solide forsterkingar til laget fr Halsny i r. Ssken-barna Ida Lygre og Malin Lygre har glidd flott inn i miljet og leverte svrt bra fr frste stund i rdt og bltt!

Laget som var p tur i helga:
Malene Heimvik, Cecilie Medhaug, Ida Lygre, Malin Lygre, Synna H. Gjerding, June Marie S. Bjelland, Ingeborg S. Hagan, Emma S. Meling, June S. Hammer, Astrid Borgen, Linnea E. Rusten, Ariana Quam, Julie S. Ersland.

Slvvinnar fr Kvinnherad
Friidrett: Resultater fr innestemne p Sunde skule