Litt juling

Treningskamp Trio G13-Trio G14. Vi p G13 hadde ein opplftande treningskamp mot dei eitt r eldre gutane for to veker sidan. Vr klasse er 9arfotball, men vi hausta erfaring i spel p full bane og meistra det overraskande bra og klarte langt meir enn venta st i mot motstandaren sitt press. I gr vart det langt tffare.

G14 gjekk ut i hgt press og stressa oss fr start, og dei fekk tidleg utteljing. Frst ved Odin, s ved Daniel, som elles utan tvil var kampens store spelar. Han herja langs hgrevingen og skapte haugevis med gjennombrot. Vi vart pressa langt ned p eigen halvdel og vi klarte ikkje flytte beina nok og fort nok p midten. Dermed vart alt trykket mot forsvaret vrt og vi kom oss sjeldan ut. Rett nok hadde vi ein kjempesjanse heilt i starten, der Vegar kunne sendt oss i fring.

Men frsteomgangen vart alts som vi frykta frste kampen skulle bli, men kanskje trudde vi var i stand til unng denne gongen. G14 trilla mykje ball og vi kom sjeldan oppi. Kjekt elles sj G14 sin fokus p spele seg ut, halde ballen i laget og gjere kvarandre gode. Det gjeld det halde fast ved ogs mot sterkare motstand. Eirik la p til 3-0, medan vi fekk letta litt meir p trykket d Mohammed A. kom inn p midten. Han la ned manns jobb og var vr bestemann, forutan ein suverent god Martin i ml.

I andre omgang klarte vi ogs kjempe oss litt meir inn i det. Gutane bretta ermene litt ekstra opp og ville meir. Det hjalp nok ogs p moralen at Sander reduserte tidleg etter eit fint gjennomspel fr Mohammed A. Sander er rask og ein god avsluttar og det skulle vi gjerne ftt utnytta meir i kampen. G14 svara med tre nye ml, eitt av Bendik og to av Abdul, som vart stadig vanskelegare stoppe utover i kampen.

Ny redusering av oss etter ein flott enkeltprestasjon av Mohammed A, som klaska ballen opp i hjrnet fr skrtt hald. Odin scora G14 sitt siste p straffe, fr vi fann ut at det var siste mlet vinn som gjeld. Elias gjorde forarbeidet og Sander prikka inn eit flott langskot. Dermed 3-7 favr dei store. Eit ok resultat, men kampen var ikkje all verda fr vr side. Det var den derimot av G14, som var veldig gode og fort kunne scora mange fleire ml.

P mndag blir det ein anna type kamp, nr vi utfordrar kvikke G12 til ny dyst. S satsar vi p nokre kampar mot G13 Valen fr pske. Og nr heilagdagane er unnagjort, s er det minsanten seriestart! Vren er i anmarsj!

Kampfakta fr Kvednabekkjen

Trio G13-Trio G14 3-7 (0-3)
0-1 (2 minutt) Odin Tofte
0-2 (9 minutt) Daniel Morstad
0-3 (23 minutt) Eirik Srstrmmen
1-3 (38 minutt) Sander Wang
1-4 (43 minutt) Abdulqadir Mohamed
1-5 (46 minutt) Bendik Aarthun
1-6 (60 minutt)
Abdulqadir Mohamed
2-6 (56 minutt) Mohammed Aljajan
2-7 (60 minutt) Odin Tofte (straffe)
3-7 (63 minutt) Sander Wang

Dommar: Are Ulseth

Trio G13 sitt lag:
Martin Fjeldstad Smith, Mathias Veastad, Andr Nordy, Abdisalan Zekeriye, William Heggy, Sander Wang, Noah Smith, Brage Ripel Harsvik, Tristan T. Thorsen, Brage Kvandal, Vegar Seljelid Joleik, Elias Ulbi, Mohammed Aljajan, Mohamed Zekeriye.

Trio G14 sitt lag:
David Probert, S
ondre Vgen Eikenes,
Erling Opsanger-Tveit,
Johannes Eide Myklebust,
Adrian Vimme,
Eirik Hellesen Tmmervik,
Ishmael Soosainather, Bendik Aarthun,
Abdulqadir Mohamed, Odin Tofte, Daniel Morstad, Eirik Srstrmmen,
Elias Strevik, Jonas Helland.

Siste fr ferien
Les meir [23.06.2019]
Dramatisk og spennande p Sr Arena d J15 sikra semifinale i A-sluttspel i Sr Cup
Les meir [23.06.2019]
Festdag p Husnes stadion
Les meir [22.06.2019]
J15 med full pott etter dag 1 av Sr Cup!
Les meir [22.06.2019]
Trio J15 til Sr Cup til helga
Les meir [19.06.2019]
Klubben treng kjkken-hjelp p Fotball skulen!
Les meir [19.06.2019]
Gode resultat for Trio symjarar under rets ADO cup