A jour

Treningskamp G13: Trio 2 (Husnes) - Trio 1 (Valen) 1-2. Valegutane fekk revansje i mlprotokollen etter at vi slo dei p Zinken cup i Odda for to veker sidan. Begge kampar var jamnspelte og denne gongen vippa det i favr Trio 1.

Vi starta kampen bra og hadde eit visst tak p spelet. Ein del sjansar skapte vi utan lukkast, og det meste kom via ein opplagt Vegar p hgrevingen. Men vi klarte ikkje f heilt tak i p eitt av Valen sitt beste angrepsvpen, ball i bakrom der Sander skjrer inn fr venstrevingen. Han er bde rask og ein god avsluttar og slik fekk valegutane 0-1 etter knappe kvarteret. Kort etter la same mann p til 0-2.

Likevel var det vi som skapte mest. Vegar kom p ny rundt p hgre og Noah var p plass framom ml, utan f nok dreis p avslutninga. Men frst etter vel halvtimen vart det ml av det. Elias gjekk av to mann og spelte vidare til Mohammed, som dundra reduseringa i hjrnet. 1-2 til pause.

Ogs i andre omgang var det vi som skapte mest framover. Same resept som i frste, banens bestemann Vegar rundt p hgre og inn til Mohammed, som skaut via keeper og i stolpen. Nokre fine opprullingar fr eine sida til den andre fekk vi ogs til. Elias og Vegar med kvart sitt skot i nettveggen. Og p ny flott forarbeid av Vegar, som serverte Elias framom ml. Skotet vart blokkert og Abdi dundra returen like over. S var det Mohammed sin tur med ein kanon fr langt hall, som ein strlande keeper Andreas fista rett over tverrliggaren.

Ein skulle tru det mtte bli ml snart. Gunnar vendte spelet med ei herleg pasning og Vegar var gjennom. Men Andreas klarte til og med redde med ryggen til. Corneren nikka Elias like utanfor.

Vi trykka hardt p mot slutten, men i dei siste minutta var det valegutane som var nrast scoring. Frst redda Martin d Fredrik kom leine gjennom, og s varta han opp med ei dobbeltredning d det var Sander sin tur leine gjennom. Og kampen vart avslutta med ei herleg redning av Martin i full strekk p ein susar fr Fredrik.

I periodar bra angrepsspel fr oss, men ein del g p i f trygghet i igangsettinga bak. Det kjem. Valen var heldige og hadde berre ein innbyttar. Sjlv hadde vi 4 (og i tillegg var 3 stk ikkje med i dag), s vi er sjeleglade for at vi har meldt p to lag i seriespelet. D m vi satse p nye oss med to innbyttarar i dei fleste kampane.

Kampfakta fr Kvednabekkjen

Treningskamp G13: Trio 2 (Husnes) - Trio 1 (Valen) 1-2 (1-2)
0-1 (12 minutt) Sander Wang
0-2 (15 minutt) Sander Wang
1-2 (32 minutt) Mohammed Aljajan

Dommar: Sigurd Nilsen

Trio 2 (Husnes) sitt lag:
Martin Fjeldstad Smith, Michael Lland, Andre Nordy, Edvard Andre Ingvaldsen Nessestrand, Vegar Seljelid Joleik, William Heggy, Mohammed Aljajan, Brage Kvandal, Noah Smith, Hkon Georg Rssland, Elias Ulbi, Gunnar Eikemo Steine, Abdisalan Zekeriye.

Trio 1 (Valen) sitt lag:
Andreas Eikemo Ersland, Julian Avsnes Saue, Emil Solheim, Andri Sigthorsson, Thomas Prestnes, Tristan Thorsen, Brage Ripel Harsvik, Sander Wang, Fredrik Saghaug, Anders Vangsnes.

- Are Ulseth

Klubbkveld med 25% rabatt
Les meir [22.04.2019]
Damekamp mndag kl 16
Les meir [21.04.2019]
Klubbkveld
Les meir [17.04.2019]
Stor pengegve fr Sparebank1-Stiftinga!
Les meir [11.04.2019]
Invitasjon: Triostafetten 2019