Litt for slapt

For ein gjeng... Trio G13-2 og -3 sesongen 2019. Her manglar kun ein sjuk William Heggy. Bak fr venstre Mathias Veastad, Edvard Andre Nessestrand Ingvaldsen, Mohammed Aljajan, Abdisalan Zekeriye, Martin Fjeldstad Smith, Andre Nordy, Gunnar Eikemo Steine, Mohammed Zekeriye. Framme fr venstre Vegar Seljelid Joleik, Brage Kvandal, Noah Smith, Michael Lland, Hkon Georg Rssland, Elias Ulbi, Jonas Hjelmeland Naterstad.

G13: Trio3-Rubbestadneset 2-6. Vi har litt utfordringar med skjne at dei fleste fotballkampar avgjerast av arbeidsinnsats. Dei som spring mest og vinn flest duellar, vinn som regel i kampen. Det var dagens dyst mot Rubben eit godt dme p. Hadde vi bretta opp ermene litt meir og sprunge meir, s skulle vi absolutt vore p talefot.

I frste omgang gr det meste veldig fredeleg for seg nesten utan sjansar i nokon av endane. Vi prver heile tida spele oss ut bakifr og fr til mange kombinasjonar p sm flater. Srleg fr hgresida med Noah, Andre, Abdi, Mathias og Mohammed A involvert. Men det vart som regel med smspelet og tok for lang tid fr vi prvde bryte gjennom motstandaren sitt forsvar. Dermed f sjansar. Nrast d Brage kom fri p venstre og la hardt inn bakom forsvaret, der Vegar nesten ndde fram p blankt ml. Brage fekk ogs ein god sjanse med hgreslegga etter pasning fr Abdi. Keeper redda og skal vera glad Brage ikkje fekk den p venstre :)

Bakover hadde vi stort sett kontroll. Dog var det med ein viss risiko nokre gonger og p ein slik kom spissen heilt leine gjennom og sette inn 0-1. Og rett fr pause kom 0-2 d vi igjen var veldig ute av posisjon. Men totalt sett heilt jamnt i spel, dog litt for daft.

Heller ikkje i andre omgang fekk vi opp tenninga og arbeidsinnsatsen. Det var farlegare d Rubb gjekk i angrep enn kva vi klarte f til. Midt i omgangen avgjorde bortelaget kampen med to raske scoringar. Etter det klarte vi ta oss saman og fekk meir fart offensivt. Abdi reduserte p ein corner, fr Elias og Brage nesten lukkast etter fint veggspel. S vart Elias gjennomspelt av Vegar, men keeper redda meisterleg til corner. Mohammed med ein susar, ny god redning. Det gjekk unna i perioden og d Mohammed Z frispelte Mohammed A p venstresida, kom ny redusering. 2-4.

Nokre sekunder med hp om ein dugeleg sluttspurt, men i neste angrep tapte vi 5 duellar p rad, og d blir det lett ml i mot. Kort etter kom ogs 2-6, d ein av vre serverte motstandaren med eit tullete hlspark i farleg posisjon.

Nei, dette tapet kan vi berre laste p oss sjlve. Fortente poeng til bortelaget, som viste fram litt meir gld og vilje. Hadde vi ftt til det, skulle vi vore fullt p hgde.

Neste veke er det internduell Trio2 mot Trio3.

Kampfakta fr Kvednabekkjen

G13: Trio3-Rubbestadneset 2-6 (0-2)
0-1 (26 minutt)
0-2 (35 minutt)
0-3 (49 minutt)
0-4 (53 minutt)
1-4 (57 minutt) Abdisalan Zekeriye
2-4 (62 minutt) Mohammed Aljajan
2-5 (63 minutt)
2-6 (68 minutt)

Dommar: Torstein Olderkjr

Trio sitt lag:
Michael Lland, Noah Smith, Andre Nordy, Gunnar Eikemo Steine, Mathias Veastad, Abdisalan Zekeriye, Mohammed Aljajan, Mohammed Zekeriye, Elias Ulbi, Vegar Seljelid Joleik, Brage Kvandal.

- Are Ulseth

Friidrett: Mailekene i Haugesund
Les meir [20.05.2019]
Trekning Triolotteriet 2019
Les meir [19.05.2019]
Trio Fotball: Forsikring & Skadeforebygging
Les meir [19.05.2019]
Tendensar lenge, men stortap til slutt
Les meir [16.05.2019]
Daft mot erkerivalen
Les meir [13.05.2019]
J15 tok poeng fr serieleiar Kopervik!
Friidrett: Karabinlekene 2019
Tff kamp p Sotra