Bortesiger for damene

Trio damelag sesongen 2019. Foto: Carina Wangensten.

5.div damer: Eidsvg-Trio 1-3 (0-2). Triodamene tok ein solid siger borte mot Eidsvg sndag ettermiddag. Kjekt med ein stor stall, for sjlv med ein del frver, var det ingen problem f full buss, med Rune Hydal bak rattet. Trio gjekk friskt ut og tok ei tidleg leiing, som dei aldri gav fr seg.

Kampen opna med at Trio tok frarsetet og skapte ein del sjansar. Frste mlet kom etter vel ti minutt, og det andre ikkje lenge etter, men ogs fr det hadde det vore nokre sjansar som ein ikkje lukkast p. Difor ei fortent 0-2-leiing fr kvarteret minutt var spelt. Begge mla notert av storscorar Aria.

Og Trio heldt fram med mykje god fotball og gode kombinasjonar. Eidsvg er nok ikkje sterkaste laget i serien, men det var uansett sj at vi fekk meir tryggleik i banespelet enn i dei frste kampane. Frste omgang var fullt og heilt Trio sin.

Noko jamnare etter pause, dels av di sentrale spelarar mtte ut med smskader. Aria pdrog seg ein liten strekk i lret og bde Ida og Rebekka mtte ogs ut. Lynkjappe Rebekka var banens beste i dag, og fr ein del juling av motstandaren som kjem for seint inn i duellane. Men innbyttarane sto godt p og med 0-3 ved Aria midt i andre omgang, var sigeren ikkje truga.

Eidsvg fekk eit trysteml etter eit litt for laust tilbakespel, men klarte ikkje kome med noko sluttspurt. P tampen var Rebekka innp igjen, og var s nre f nettkjenning. Skotet gjekk p innsida av stolpen og rulla langs streken bak keeper. Men kampen slutta med 1-3-siger.

Neste helg kjem Baune p besk til Husnes.

Kampfakta fr Eidsvg idrettsplass

5.div damer: Eidsvg-Trio 1-3 (0-2)
0-1 (12 minutt) Aria Haugsdal
0-2 (13 minutt) Aria Haugsdal
0-3 (70 minutt) Aria Haugsdal
1-3 (85 minutt)

Trio sitt lag:
Erna Mikkelsen, Siren Njs, Kristine Ens Medhaug, Selma Kvalheim, Cecilie Hvik, Beate Vimme, Ida Eikeland Stensletten, Sofia Televik, Christine Musland Madsgrd, Rebekka Ren, Aria Haugsdal, Nadine Morstad, Helene Eikenes, Vilde Eide Rusten.

Friidrett: Mailekene i Haugesund
Les meir [20.05.2019]
Trekning Triolotteriet 2019
Les meir [19.05.2019]
Trio Fotball: Forsikring & Skadeforebygging
Les meir [19.05.2019]
Tendensar lenge, men stortap til slutt
Les meir [16.05.2019]
Daft mot erkerivalen
Les meir [13.05.2019]
J15 tok poeng fr serieleiar Kopervik!
Friidrett: Karabinlekene 2019
Tff kamp p Sotra