Intern serieduell

G13: Trio2-Trio3 2-8. Vi har i r tre lag i same serie i G13-klassen. Medan valegutane utgjer Trio1, er det vi p Husnesgjengen som bemannar lag 2 og 3. I dag var det intern duell, og vi hadde lnt med 5 stk fr G12 for vera nok. Det trengtest, for vi fekk nokre frver.

Dette er frste ret med poeng og tabell for oss og ein del av gutane er kolossalt opptekne av dette. Sidan lag 2 hadde vunne sin frste kamp, meinte nokre det var best om dei vann i dag og, slik at dei kom opp i 6 formidable poeng fr april var over. Slikt tenkjer vi trenarar ikkje p og vi hadde delt i det vi meinte var to jamne lag. Og det var lag 3 som stakk av med ein overraskande klr siger.

I frste omgang var lagets eldstemann og minstemann, Elias, til stor plage for motstandarforsvaret. Han noterte seg for dei 4 frste mla til lag 3, som i periodar viste bra spel og klarte presse dei raudkledde bakover. Kevin reduserte, og sidan han hadde Rosenborg-drakt under Triodrakta, s er han vel ganske unik. Ikkje mange RBKarar som har scora i r :D

Mohammed la p til 1-5. Brage var nre ei redusering med ein susar av eit frispark i vinkelen. Men ut igjen, og rett i nasen p sskenbarnet Michael, s nasablodet fossrann. Godt det var det siste som skjedde fr pause.

Trio3 byta litt om midtvegs. Gunnar overtok keeperhanskane og Elias fekk ei ny oppleving i livet: hgreback! Trio 2 starta best i andre, men klarte ikkje f ballen i ml. Kevin til dmes, hadde vel 3 stolpetreff gjennom andreomgangen. I staden la Mikaeel p to gonger og Mohammed ein. Men, som alltid er det siste mlet vinn, og Kevin noterte seg for sitt andre d han reduserte til 2-8. Langt meir ujamnt i mlprotokollen enn i spel, men Trio3 vann p at dei klarte lfte arbeidsinnsatsen fr sist kamp. Mohammed og Abdi gjorde godt defensivt arbeid p midten, men bestemannspremien gr til midtstoppar Marcus, som gjorde mange kloke valg.
P lag 2 gjorde Martin ein strlande kamp i ml.

D er neste dyst rets frste skikkelege bortetur, til Bremnes p sndag.

Kampfakta fr Kvednabekkjen

G13: Trio2-Trio3 2-8 (1-5)
0-1 (5 minutt) Elias Ulbi
0-2 (19 minutt) Elias Ulbi
1-2 (21 minutt) Kevin Kvernenes
1-3 (23 minutt) Elias Ulbi
1-4 (30 minutt) Elias Ulbi
1-5 (31 minutt) Mohammed Aljajan
1-6 (44 minutt) Mikaeel Soosainather
1-7 (52 minutt) Mikaeel Soosainather
1-8 (54 minutt) Mohammed Aljajan
2-8 (57 minutt) Kevin Kvernenes

Dommar: Sigurd Nilsen

Trio 2 sitt lag:
Martin Fjeldstad Smith, Noah Smith, Andre Nordy, William Heggy, Kevin Kvernenes, Hkon Georg Rssland, Jonatan Dale, Brage Kvandal, Troy Voster.

Trio 3 sitt lag:
Michael Lland, Edvard Andre Nessestrand Ingvaldsen, Marcus Gravdal Totland, Gunnar Eikemo Steine, Vegard Seljelid Joleik, Mohammed Aljajan, Abdisalan Zekeriye, Mikaeel Soosainather, Elias Ulbi.

- Are Ulseth

Friidrett: Mailekene i Haugesund
Les meir [20.05.2019]
Trekning Triolotteriet 2019
Les meir [19.05.2019]
Trio Fotball: Forsikring & Skadeforebygging
Les meir [19.05.2019]
Tendensar lenge, men stortap til slutt
Les meir [16.05.2019]
Daft mot erkerivalen
Les meir [13.05.2019]
J15 tok poeng fr serieleiar Kopervik!
Friidrett: Karabinlekene 2019
Tff kamp p Sotra