J15 med storsiger mot Nord

Storsiger for J15 mot Nord

J15, 1. div Rogaland, Trio - Nord 8-0 (6-0).

Ein bra frste omgang av jentene la grunnlaget for ein klar siger mot gultryene fra Nord. Andre omgang blei som den ofte blir med 6-0 til pause, svakare. Den blei og prega av ein kne-skade p Emma, vr andre skade p ei veke.

God kamp av Astrid:-)
Vi snakka om i garderoben at vi skulle g utp og ta kommandoen og bestemma p vr heimebane. Dette gjorde jentene verkeleg og begynte umiddelbart produsera sjansar.

2 fine ml av Sophie fra venstrekanten!
Det var spesielt p hgresida det skjedde mykje, der Cecilie var i perlehumr og dreiv backen til Nord til fortvilelse gong etter gong. Den sitt endeleg etter 18 minutt for Cecilie, etter ha hatt 2-3 store sjansar fr det. Siste 15 av frste omgang er vi verkeleg bra og scorar 5 fine ml. Fleire etter strkent angrepsspel med flotte kombinasjonar og mange trekk. Cecilie puttar p 2 til, Sophie (p sin frste berring), Synna og Emma setter kvar sitt. Dei fleste etter angrep fr hgre, med ein svrt aktiv Cecilie i hovudrolla.

Emma scora eit fint ml fr ho var uheldig og vart skada i kneet
Pauseprat med frukt og masse skryt, der formaninga er at vi m fortsetta spele i lag, ikkje begynne g solo.

Sunde jentene Cecilie og Synna dominerte i dag og sto og for 5 av mla
Andre omgang blei dessverre prega av akkurat det, vi prver litt for mykje leine. 2 flotte ml scorar vi likevel. 7-0 mlet startar med igangsetting fra Jenny til Astrid. Fr midtbanen spelar vi fri Cecilie p kant som drar seg til ddlinja for trettende gong i kampen. Innlegget kjem motsatt kant Sophie perfekt inn p og sett kontrollert i nota p lengste stolpe. Flott ml! Like fr slutt fastset Synna sluttresultatet til 8-0 d ho drar seg innover i banen fr venstre og avsluttar kontant i langhjrnet til keeper.

Best p Trio laget i dag var Cecilie, tett fulgt av Synna med 2 ml og ein stor defensiv jobb med noken enorme returlp.

Dessverre fekk Emma seg ein ny smell i kneet sitt. Fryktelig trist, vi fr bare hpa at det ikkje er s alvorleg og at ho blir med oss igjen s snart som mulig:-).

Takk til kampvert Bjrn Bjelland Mathisen og dommar smund Mehl fr Rosendal som sporty tok jobben d vi sleit med f tak i dommar:-)

Neste kamp no er Karmy-tur p tirsdag, motstandar er Vedavg/Skudenes.

Laget i dag:
Malene, June, Ingeborg, Ariana, Linnea, Cecilie, June Marie, Synna, Ida, Malin, Emma, Astrid, Sophie og Jenny.

Kristine, Stig og Per Einar

Friidrett: Mailekene i Haugesund
Les meir [20.05.2019]
Trekning Triolotteriet 2019
Les meir [19.05.2019]
Trio Fotball: Forsikring & Skadeforebygging
Les meir [19.05.2019]
Tendensar lenge, men stortap til slutt
Les meir [16.05.2019]
Daft mot erkerivalen
Les meir [13.05.2019]
J15 tok poeng fr serieleiar Kopervik!
Friidrett: Karabinlekene 2019
Tff kamp p Sotra