Mlorgie p Bmlo

G13: Bremnes3-Trio2 5-5.  skrive referat etter kamp, er noko me er blitt utskjemde med sleppe, d me har ein medtrenar med stor skrivetrang. Han var ikkje med i dag, s me fr gjere det beste me kan. Turen gjekk til Bremnes med god margin til ferge og kampstart.

Gutane viste ikkje antyding til bil- og fergetur, d dei fekk servert nylaga pizzabollar av meg p ferga. God oppvarming fr kamp og ein tent gjeng d dommaren blas i gang kampen. Allereie etter eitt minutt fekk vi ein corner, som Elias heada like over. Ikkje lenge etter gjekk han seg fri p kjent vis og kom leine mot keeper, men redning. Frste nettkjenning kom like etter, d Mohammed putta ballen i ml. Michael fekk ein god sjanse d han snappa eit utspel, men keeper var p ny i vegen. Det var ogs vr keeper Martin, d Bremnes brtt kom leine gjennom.

Ti minutt fr pause fekk vi kampens frste straffe. Michael sendte Elias gjennom og han vart hekta av keeper. Han tok straffen sjlv, 0-2 favr Trio. Ikkje mange minutt etter kom det tredje. Gunnar med ein fin ball til Noah, som scora sikkert. Pause med 0-3-leiing er ikkje noko me har for vane. Me mtte gje beskjed om at andreomgangen ikkje mtta takast for gitt. Likevel, tenninga var ikkje heilt den same etter pause.

Ti minutt ut i andre omgang fekk Bremnes straffe etter hands i feltet, men Martin heldt hovudet kaldt og redda. Men nokre minutt etter fekk Bremnes redusering. Vi svara kjapt p den, 1-4 d Mohammed var framme p ein retur fr Bremneskeeperen.

Men Bremnes pressa p. Jonas hadde ei redning p strek, men d vi i neste angrep var usikre og ikkje fekk klarert, kom redusering til 2-4. Og med eit kvarter att av kampen klarte Bremnes redusere til 3-4. Og 4-4 kom kjapt etter. Det vekte oss litt og vi fekk blod p tann. Vi hadde lyst p seieren og midtbane Abdi tok ansvar, dribla seg gjennom og sette ballen i ml. 4-5 og vi leia igjen.

Men den gang ei. Bremnes varta opp med eit langskot som vr keeper var uheldig p. Dermed gjekk vi av banen med eitt poeng d dommaren blas av kampen. Vi synest vi burde ha vunne i dag og dermed vart det like godt tid til ein tur p MacDonalds. Eit ubestridt hgdepunkt p denne turen :)

No ventar heimekamp mot Fitjar p tysdag.

Kampfakta fr Olvondo stadion

G13: Bremnes3-Trio2 5-5 (0-3)
0-1 (7 min)
Mohammed Aljajan
0-2 (24 min) Elias Ulbi (straffe)
0-3 (32 min) Noah Smith
1-3 (48 min)
1-4 (50 min) Mohammed Aljajan
2-4 (55 min)
3-4 (57 min)
4-4 (60 min)
4-5 (64 min) Abdisalan Zekeriye
5-5 (69 min)

Trio sitt lag:
Martin Fjeldstad Smith, Michael Lland, Mohammed Aljajan, William Heggy, Hkon Georg Rssland, Abdisalan Zekeriye, Vegar Seljelid Joleik, Jonas Hjelmeland Naterstad, Noah Smith, Gunnar Eikemo Steine, Elias Ulbi, Andre Nordy.

- Ragnhild Kvandal Lland

Friidrett: Mailekene i Haugesund
Les meir [20.05.2019]
Trekning Triolotteriet 2019
Les meir [19.05.2019]
Trio Fotball: Forsikring & Skadeforebygging
Les meir [19.05.2019]
Tendensar lenge, men stortap til slutt
Les meir [16.05.2019]
Daft mot erkerivalen
Les meir [13.05.2019]
J15 tok poeng fr serieleiar Kopervik!
Friidrett: Karabinlekene 2019
Tff kamp p Sotra